Ceyduygu Ebrumoms Evet önce solunum yetmezliğinden girdiler ama bir gün bile sürmedi. Daha sonra sarılıktan dolayı 10 gün kuvezde kaldılar. Biri 1980 biri 2140 doğdu şimdi 3 buçuk aylıklar çok şükür bir sıkıntımız yok :)
Ceyduygu 4cocukannesi Tek değil ikiz bebek çift yumurta,siz yinede dikkat edin bende kontrole gitmiştim 1 hafta öncesinde hiçbir sıkıntı yoktu 1 ay sonra gel dedi 1 hafta sonra suyum geldi. Tabii yinede içinizi ferah tutun 38i gören ikizler bile var. Ben çok dikkatli olmadım açıkçası çok hareketliydim bol bol yatin dinlenin.
4cocukannesi Ceyduygu iyice agirlastim artık evet dikkat ediyorum zaten yürüyüş yasak doktor sadece rutin ev işleri v.s yapabilirsin dedi egzersiz ve yürüyüş yasak zaten yürüdüğüm anda ağrı oluyor bebeklerim de rahatsız oluyor sürekli bi gerginlik yaratıyorlar içeride 😅😅😅
Ceyduygu 4cocukannesi Ben yürüyüş yapmadım ama ev içinde çok hareketliydim birde çok geziyordum nasıl olsa bir sıkıntı gözükmüyor diyordum ama öyle olmuyormuş 😄
A152245 34.haftamdayım gün vermedi daha. Nst ye girmeye başladım. Sancı çıkmadı, rahim ağzı da normal dedi. 35.haftadan itibaren haftada 1 gelirsin muayeneye dedi. Bu haftaiçi göreceğiz bakalım gün verip vermeyeceğini.
Kubra1853 Minnosunannesiii 35 haftada doğum yptım ikiz kızlarıma şuan 65 günlükler öyle zor ki psikolojim bozulmuş çok gazlılar uyku yok eyer bakanınıza yoksa ikiz öyle zor ki ayy Allah yardımcımız olsun
Ceyduygu Kubra1853 Benimkiler de tam 3 buçuk aylıklar birde 4 yaşında oğlum var Allah yardımcımız olsun 🤲
Kubra1853 Ceyduygu Amin amin ne zaman rahat uyurum acaba diyolar 6 aylık olsa rahat edersin öylemi acaba
Ceyduygu Kubra1853 Maşallah şuan gece uykuları biraz uzadı ama gündüz maalesef uyumuyorlar. Oyun halısı aldım baya oyalıyor o sayede evde bir kaç işimi yapıyorum
Kubra1853 Ceyduygu bende aldım şuan anlamıyorlar oyun halısından 2 aylıklar psikolojim bozulmuş uykuszlk yorgunluk çok zor inşallah bizimde 1 aya kdr gece uykusu uzar
Amine53 Minnosunannesiii merhabalar bir ikiz annesi olarak size bir şey sormak istiyorum şu anda sekiz haftalık hamileyim iki hafta önce doktora gittim ve ikiz olduklarını öğrendim ama bir tanesi boş diğerinin kalp atışını duyduk iki hafta sonra tekrar gitmem söylendi nasipse Salı günü gideceğiz böyle bir durum yaşayan var mı sonradan kese ulaşır mı acaba eğer oluşmazsa da bir şey olmaz dedi doktor zamanla kendiliğinden kayboluyor muş