Eflatunpembe İstanbul’da bebeği bebek yoğun bakımda kalmış çalışanından personeline kadar güler yüzlü ilgili olup yoğun bakım doktorundan ve hastanenin temizliğinden memnun olan var mı? Bazı hastanelerden çok şikayetçi olmuşlar.
Merveee34 Eflatunpembe 2.ve3. Cocuklarım farklı hastanede küvözde kalmışlardı . Allah razı olsun hemşireler ve doktorlar harika insanlardı . Temizlik konusunda da Çok iyi hastanelerdi
Eflatunpembe Eflatunpembe Başlığı tekrar canlandırayım. Özel hastanelerin bazıları sgk anlaşmalarını bozmuşlar. Sgk olmayınca tabii küvöz ücretli oluyor. Günlük 5-10 bin tl gibi rakamlar söz konusu. Devlet ya da özel yenidoğan yoğun bakım önerisi olan var mı?
Merveee34 Eflatunpembe sağolun .. 2.numaram oğlum 2016 yılında Kurtköy Ersoy hastanesinde 1 hafta yattı .2019 da kızım Kurtköy emsey hastanesinde 17 gün yattı
Eflatunpembe Merveee34 Emseyi bende düşünüyorum. Çok büyük ve donanımlı bir hastane gibi ama şehir dışındayım erken doğum riski olan günler için istanbula gelip orada beklemeyi düşünüyorum. O yüzden doktordan çok bebek yoğun bakım ünitesi olan hastane araştırıyorum
Merveee34 Eflatunpembe kesinlikle emsey hastanesi bu konuda çok çok iyi . Yenidoğan yoğun bakımda baya donanımlı . Tüm malzeme ve makineleri mevcut . Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz . Hemşireler zaten harika insanlar . Bebeklerle öyle güzel ilgileniyorlar ki Allah hepsinden razı olsun . İnsAllah vakti zamanında doğar bebeğiniz .. erken doğarda küvöze de girerse gözünüz arkada kalmasın 🌸
Merveee34 Eflatunpembe ben 2.3 doğumumu Pendik şifa hastanesinde yaptım .tam donanımlı olmadığı için o hastanelere sevk ettiler .