Zeyzeyyyyyy Misraninannesi Allah bi avazda kurtarsın hepimizi inşallah heyecanla bekliyoruz bebişlerimizi ❤️☺️
CananTemel Zeyzeyyyyyy yok ya benim sürekli çok afedersin ama idrarımı yapıyorum gibi arada da içinde akıntı oluyo çözemedim doktorum çocuk dönmeye çalışırken idrar kesene baskı yapıyodur dedi. ama çok aşırı geliyor bana
Zeyzeyyyyyy CananTemel bence ara doktorunu sor için rahat etsin fazla akıntın oluyorsa dile getir mutlaka zaten bi sorun olmuş olsaydı doktor söylerdi içini ferah tut
mmihri 40+1 den selamlar 😅 uygulamaya göre günüm kalmadı ama sanırım kızımın farklı planları var daha geç gelecek gibi bakalım hayırlısı 😅
MissBus mmihri ayyyy sayacak gün bile kalmayınca insan iyice heyecanlanır ya 🤭 ben de böyle olacakmış gibi hissediyorum 😁 hadi bakalım bir avazda doğsunlar inşallah
Zeyzeyyyyyy mmihri ay yerim ben onu ya ben şimdiden çıkmasını istiyorum sabırsızlanıyorum şaka bi yana er yada geç farketmez sağlıkla gelsinler ❤️
Oykusy7 Zeyzeyyyyyy benimde 5 gün kaldiiiiii çok heyecanlı oncesinde mi gelir gelmez mi henüz ne olur bilinmez
CananTemel Nerminterzi pazartesi dönmemis herseyi normal suyumuz da gayet iyi dedi pazar gece acile gittim ebede baktı nst normal. bezdim ama pazartesi gününden bu yana
Nerminterzi CananTemel neden başka bı sorununuz mu var. Benim bebeğimde 36+1 donmemisti bende ptsi gittim nst de sancı yoktu. Birdaha ne zaman gideceksinjz
CananTemel gizemsahinuymaz hicbir sıkıntı yaşamadım su zamana kdr hamile gibi degildim ama bu beni cok yordu. uykusuz kaldıgım zmn bile bu kdr koymadı🤣🤣🤣
Deletedmom10846 Zeyzeyyyyyy son 9 gün kaldı ama daha az tabiki😊 bugün belli olacak ameliyat tarihi inşallah anestezi uzmanıyla görüşeceğim haftaya gelecek muhtemelen oğluşum 🥰
Serifeeed Son 10 kaldı benimde ama doğum günüm 5 ağustos beklesem mi bilmiyorum aynı gün doğum yaparsam 15 günüm kalıyor çok kararsız kaldım 😬😊