hep buraya ne yazacağımı merak etmiştim ben inanılmaz korkuyordum çünkü yeğenimi doğumda kaybetmiş ve çocuğu sağlıkla hayata karışmıştı… Allah rahmet eylesin 🤲🏻
Balıkesirde yaşıyorum ve doktorum ertan adalı sabah 7:30 da giriş yaptırdım hastaneye odama çıktık eşimle damar yolum açıldı önlükler giydirildi vs gayet sakindim.. 10 gibi dışarda bekleyen aileme ve eşime el salladım ameliyathaneye alındım öncesinde fotoğraf çekimi falan başlamıştı.sedyede oturdum ve iğnem yapılacak hiç ama hiç acımadı öncelikle iğnem yapıldığı anda bacaklarım kaldırıldı ve bağlandım sedyeye örtüler vs başladı bende heyecan ayaklarını oynat sağ bacağını kaldır solu kaldır derken kütük gibi oldum:) doktorum geldi hoş beş ediyor falan baş kısmımda hemşire süreci anlatacağım dedi tırnağıyla omuzumda ince bi çizik atarmış gibi yaptı böyle bişey hissedeceksin dedi tamam dedim sonra omuzumda ödeme bakarmış gibi parmağıyla bi baskı yaptı hafif böyle birşey hissedeceksin hissedince başlayabilirsiniz de diye uyardı bende hiddediyorum başlayabilirsiniz derken bi ağlama sesi geldi ben yan ameliyathaneden sandım aa birisinin bebeği doğdu derken seninki olmasın dedi ertan bey inanamadım ve yavruma kavuştumm dünyanın en güzel duygusuymuş 💙🧿 39+0 da doğdu sonra sildiler yanıma geldi ve üşümesin dediler bir çığlık bir ağlama .. ben sürekli ağlamaya başladım onu görünce ben annemiyim şimdi diyip sakinleştirici yaptılar bana midem bulanmaya başlamıştı sonrası bitti herşey ve çıktım.. işte bu kadar sadece evladım şuan yoğun bakımda bende evde enfeksiyon değeri yükseldi ertesi gün anne karnındayken enfeksiyon kapmış sütüm kesildi dün hastaneden çıktım ilk gün gayet güzel emdi zaten kakası fln aslında olağan bir durummuş gözlem altında tutuyorlarmış ama benim dünyam karardı resmen şimdi günde 3 defa emzirmeye gidiyorum ve süt sağıp götürüyorum lütfen dua edermisiniz oğlum için 🤲🏻 inşallah oğlumda gelecek evime herkese allah sağlıklı doğum nasip etsin