Muhtekin Gulsennnn Baby plus canyon travel sistemli bebek arabasıni aldım canim çok guzel pusetli arabaya da bağlayabilirsin puseti bekledigimden de büyük
Seymasultan Elele den aldım ben. 7 ay önce ablam doğum yaptı o bundan almıştı çok memnun kaldı bende o yüzden elele den aldım
Ozge1692 Ben kraft switch almayı düşünüyordum ancak 9 aylık bebeği olan arkadaşım o kadar para vermeye gersk yok E bebek de baby plus canyon aldık çok memnunuz dedi ve fiyat olarak baya da makul en azından krafta göre, şimdi ondan almaya karar verdik araştırabilirsin canım
Gulsennnn Ozge1692 canım eğer almadıysan tekrar düşün çünkü o araba çok büyük tek başına kullanman çok zor onun yerine joie bak e bebek te var indirimde şuan
Sezgin mucizemizibekliyoruzz bu bebek arabasını yeğenime almıştım. Şimdi kendi bebeğime de almayı düşünüyorum nasıl sizce kullanışlı mı ben arabayı aldım ama hiç gözle görmedin
HllBlgn mucizemizibekliyoruzz ben de yoyko duydum çok iyi diyorlar yoyka almayı düşünüyorum o yüzden☺️ Siz tavsiye üzerine mi aldınız
mehtap28 EzelUnal18 merhaba nerden ve kaca aldiniz acaba bizde o modele bakiyoruz siz air olani mi aldiniz ?
Cemrelif MineelikCengiz iki arkadaşım o modele bakıyor. Mağazada mı görüp aldınız yoksa internet üzerinden mi sipariş verdiniz? @Nsns
EzelUnal18 mehtap28 ben Ankara minicity mağazasından 1200 tl ye aldım aynı dönemde civildede indirimdeydi 1200 e denk geliyordu şuan kampanya bitti ama sürekli takip etmek lazım ben son dakka gittim aldım kampanya bitmeden
arastiran_anne Baby2go 8034 power gold öneririm. Gebelik ve yenidoğan bebek ile ilgili yararlı bilgiler için; https://www.instagram.com/arastiran.anne/
mucizemizibekliyoruzz Sezgin valla bence çok güzel. Hafif ve geniş. 1200 tlye hepsiburadadan almıştım bende. Henüz kullanmadım ama heryerini kurcaladık eşimle. İdeal bence
mucizemizibekliyoruzz HllBlgn hayır canım kimseden tavsiye almadım. Çok araştırdım, özelliklerine göre fiyatı iyi geldi bana bide. alanların yorumlarını okudum herkeste memnun kalmış. Sonra aldım 😊