Deletedmom_7 32 haftalık hamileyim bebek tekmelerini içeriye atıyor her attığında da canım yanıyor bir de aşağıya doğru hissediyorum sanki vajinamdan her an çıkacakmis gibi bu durum normal mi acaba 🥺
Mrv135 Deletedmom_7 Sanırım artık normal. Benim bebeğim baş aşağı duruyor ve ayakları sırtıma doğru, tekmeler de sağ ve sol bel boşluğumdan geliyor 30+2 oldum çok can yakmıyor ama yakmaya başladı artık.
northandmother Deletedmom_7 32+2 yım aynı şekilde resmen nefesim kesiliyor bazen o kadar korkutuyor ve canimi acıtıyor ki anlatamam buna şükür tabiki hareket etsinde önemli değil ağrı ama alttan her an çıkacak gibi baskı hissediyorum
Basaktrk Deletedmom_7 bende aynı şeyi düşünüyorum yarım saattir yatıyorum öyle bir oynuyorki içerde dehşetle onu izliyorum delecek heralde 🫢
annenur Deletedmom_7 asıl zorluk 35 den sonra derim acıyor verilmesinden kaburgamin altında vur Allah vur
Ozse54 Yeri daraldı artık ve hareketleri güçlendi.. bazen nefesimi kestiği aniden kalakaldığım bile oluyor ağrıdan. Şuan 36 haftadayız hareketleri azaldığı için biraz rahatladım 😊 içini ferah tut, normal böyle şeyler 🌸
Deletedmom_7 Ozse54 valla ona bir şey olmasın da ne bileyim içeriye atıyor tekme canım çok yanıyor ama iyiyse dayanırım 🥺☺️
Deletedmom_7 Mrv135 aynı öyle duruyor tek fark ayaklar içeriye doğru yüzü içeriye dönük bu yüzden tekmeleri bizzat içeride mesanemde hissediyorum 😬
Ozse54 Doktorum bana her kontrolde, içinde insan taşıyorsun kolay mı kanaman olmadığı sürece her şey normal her şey olabilir tek kurtuluşun onu doğurmak der 😂
Deletedmom_7 northandmother evet işte tam olarak bunları yaşıyorum günümüz de haftamız da aynı sizinle. Demek ki bu haftalarda normal. Çekecez artık 😬
Mrv135 Deletedmom_7 Ay evet mesanede ara ara aşırı baskı hissediyorum doktor başı aşağıda olduğu için dedi. Sıpa doğsun o tekme atan ayaklarını ısırıcam zaten 🤷🏽♀️
northandmother Deletedmom_7 aynen çok normal inan bu yüzden doktora gittim kızdı bana içinde bir çocuk var doğduğu zaman bile yerinde durmayacak şimdi ne bekliyorsun canı sıkılıyor diyor 🤣🤣 katlanicaz rabbim sağ salim kucağımiza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah 💙
Basaktrk Deletedmom_7 benimde şuan deli gibi uykum var ama sanki hissediyor gözümü kapatınca 40 takla 😂
Deletedmom_7 Basaktrk gece uyuyamadım 😬 sagda bi tekme sol da bi tekme. Karnımın dışına atsa sorun yok. Bir de içeriye doğru atıyor 😐