sudamlasi Esmademir hepsiburada ve e bebek te var bazı marketlerde de var ama en ucuz e bebekte sanırım.
Birsenvergili Esmademir e bebekten bulabilirsin canım ben e bebekten aldım 1 paket alsan yetiyor 2-3 gün kullan sonra normal pede geçersin
mucizemizibekliyoruzz Tmklslh bence yeter ya zaten 1 gece 2 gece kalcaz. Gerekirse bulunur alınır illaki. Ya da gece pedi kullanılır geniş olanlardan.
BusraMuratS Tmklslh Valla canım inanılmaz rahat ben iki paket aldım aslında bir paket de yeterdi ama çok kullanışlı geldi bana o yüzden..
Suhus000 Carrefour da da oluyor cnm bide eczanelerde netten alışveriş yapamıyorsan oralardada bulabilirsin
hacerecrin Mrb arkadaşlar ben de bugün aldım marketten ama büyük beden 36 haftalik gebeyim ve 73 kiloyum şuan çok mu büyük olur acaba beden konusunda yardımcı olur musunuz canlar
rileyss hacerecrin muhtemelen büyük gelmez. ben de 74 kiloyum orta boy aldım ama acıp bakınca büyük boy da alabilirmisim gibi geldi.
Aysun2834 Esmademir ben e bebeğin internet sitesinden aldım orta boyu kimse önermedi büyük boyda hiç bir mağazada eczanede markette bulamadım internetten aldım o yüzden
Xoxox Ben lohusa pedi almadım normal Doğum yapacağım Doğumdan sonra kan durdurucu iğne yapıyorlarmış. Adet kanaması gibi gelir en fazla dediler o yüzden her zaman kullandığım markanın gece pedini aldım. Yeterli olur dediler.
gokcekubra Esmademir Canım ben şoktan aldım iki üç şubesine baktım her şubede olmuyor şok a bakabilirsin