Because Uygulamaya göre son 66🤭
Ben hızlı geçtiğini düşünmüyorum ya zaman durdu ya da bende bir gariplik var, gerçi zaman kavramının benim için yavaş olmasındaki en büyük etken sanıyorum ki çoğunlukla yatmak durumunda olmam.
Artık kendimi meşgul edeceğim vay be bugün de böyle bitti diyeceğim bir aktivite bulamıyorum maalesef…
Kıyafetlerimiz, hastane çantamız her şeyimiz hazır. İçimde garip bir heyecan var, her ne kadar onun içimdeki her hareketi bana büyük bir haz verse de sanırım onu çok merak ediyorum ve ona sarılıp sadece ağlayarak ayların yorgunluğunu üstümden atmaya ihtiyacım var…
Onun için en başından beri her zaman her şeye karşı pozitif olma durumunu üstlendim bazen bunu çok abarttığımı düşünsemde sanırım o, bu pozitiflikten memnun sürekli balık gibi süzülmesinin başka bir anlamı olamaz🤭
Yazsam sayfalarca yazarım belki de, hatta belki değil kesin yazarım. An’ın içindeyken geçmiyor gibi ama dönüp bakınca çok uzun bir kısmını geride bırakmışız, her günümüze hamd olsun🙏🏻
Tek duam sağlıkla, vaktinde ve hayırlısıyla kavuşmak. Ben her ne kadar onunla tanışmak için sabırsızlansam dahi, onun benim kadar sabırsız olmayıp en azından 7 hafta daha dişini sıkmasını istiyorum. Şimdilik bizden haberler bu şekilde👼🏻🫶🏻