Ataaysun Medicine kirazlı Bağcılar İstanbul da 1400 diyor iyi ve daha uygun bu semte yakın varmı acaba ? Yardımcı olsanız
ikicocuklubiranne Ataaysun Fatih bezmi alemde Serdar bey var perinatolog 1000 TL ücreti. Her şeyi çok detaylı inceliyor. Bilgi veriyor. İki gebeliğimde de onda yaptırdım
Tubacngl Ataaysun Bağcılar Fatih mahallesinde akademi tıp merkezine sordum 350 TL dedi baya uygun yani bir kişi tavsiye etti ben hala gitmedim 2 haftaya gidicem bende inşallah memnun kalırım
TeoMom Daryam35 Ben Canan hanıma gidiyorum ama detaylıyı Oya hanımla yapacağız siz hangi doktora gidiyorsunuz be kaç haftalık oldu bebiş🥰
Daryam35 TeoMom ben de Canan Hocaya gidiyorum 🌺daha cok yenı 8 haftalık. Kızımı da Canan hoca takip etmişti. Detaylıya Baska bir doktora gitmiştim. Memnun kalırsanız yazar mısınız 🌺
TeoMom Daryam35 Tabi yazarım canım 18. Haftayı yarıladım ben de 19 Ağustosta gideceğim haber veririm🥰
ikkrk91 Shhrtnr Bakırköy de perinotoloji profesörü gokhan yildirima yaptirmistim 21+3 günlükken ozaman fiyati 850 tl idi. 10 hafta once yaptirmistim zam gelmis olabilir
Gulsah36 Eyluladam15 Ben memnun kalırsınız diye düşünüyorum ☺️ umarım bebişin güzel haberlerini alırsınız☺️