Tubisss-im Meowduman ya öylemi ama benim hayalimdeki isim eşimde çok istiyor bu ismi bizde koyacağız inşallah🥰
Dmttthemum Meowduman aynen ben öğretmenim isminde yiğit ve eymen olanlar gerçekten çok yaramaz oluyor
Senazeynep34 Hallegalley bende bu kodlama muhabbetine tek isim koymak istiyordum ama kayinpederim Muhammet alparslan istiyordu. Ben Çağan istiyordum. Her şeyini Çağan olarak yaptırdım hatta sonra alparslani eklemek zorunda kaldık. Şimdi yavrucak sinavlwra 5 dk geç başlayacak 😃
Hallegalley Senazeynep34 Keşke kayınpederler isim konusunda fikir beyan etmese🤨 İsmiyle yaşasın inşallah bebeğiniz💓
Senazeynep34 Hallegalley Teşekkür ederim canım, inşallah 🙏 konudan bağımsız olacak ama 24 haftalık gebelikte sut gelmesi normal mi?
Reyhosunannisi Meowduman perşemde günü doktorum %70 erkek dedi 2 yıldır evliyiz oğlumuz olursa mirhan koyacağız dedik kesinleşirse Allah’ın izniyle ismi mirhan olcak🤩
ZeynepAlbyrk Meowduman kuzey olucak ins 🙏 ama yigenlerimin adınida yazim yardımcı olur belki🥰 okyanus arel , bulut aren , atlas çınar , ateş