Gizemilhan Ayzynp Denemek istiyorum ama eşim de dahil olmak üzere beni destekleyen benden başka kimse yok. İşimi çok zorlaştırıyor bu durum. Artık hayırlısı diyelim az kaldı zaten belki kızım erken davranıp kendiliğinden gelir 🥰🥰
Esrahan Gizemilhan benim bebeğim doğdu 3 aylık oldu ssvd desteklenmediği için yine sezaryen oldum iki çocuğumun arası 31 ay
Gizemilhan Esrahan 5 yıldan önce benim doktorum da desteklemiyor. 26 sına gün verdi bakalım yarın yine kontrol var ☺️
tecrubesizanneadayi12 Gizemilhan canım yanlış yönlendirmek istemem ama aidin salıh gerçek tıp kitabında sezeryan doğumda olsa bir dahaki doğumun normal yapılabileceğini yazmıştı ama sen yinede doktorunu dinle derim
Gizemilhan tecrubesizanneadayi12 şartlar uygun olsa tabi gerçekleştirmek mümkün. Ancak doktorum ssvd u 5 yıl dolmadan desteklemiyor. bebek iri riske atmak istemiyorum boşuna deforme olma kesi olcak vs dedi ve içim rahat etmedi açıkçası. En önemlisi de dikişler de açılma olursa rahmimi kaybederim. İleride tekrar anne olmak istersem imkansız hale gelecek. Eşim de ben de bu riski almak istemedik.