Geçen hafta yani 37 haftayken doktorum üst çatımın dar olduğunu söylemişti. Bugün de doktora gittim 38+5’dim. Nst de hiç sancım çıkmadı. Sonra ultrasonda bebeğin kafasının bayağı aşağı indiğini söyledi. Ve tekrar çatı muanesi yapmak istedi. Uyarmanın da doğumu tetikleyebileceğini söyledi. Çünkü bebeğim 3 kilo 180 gr. Eğer kilo alırsa normal doğum sırasında zedelenme yaşayabilir dedi. Ben zaten doktoruma çok güveniyorum ve artık dayanacak gücüm kalmadı doğurmak istiyorum 😅 neyse baktı 2 3 cm açıklığın var dedi. Bugün yarın kendide gelebilir dedi. Ama istersem pazartesi sabah 8 yatış verebileceğini söyledi. Bende tamam dedim. Sancım olmazsa o güne kadar ya da bi işaret gelmez ve açılmam ilerlemezse suni sancı ile doğumu başlatıcaz. Korkmamak gerektiğini suni sancı hikayelerini dinlememem gerektiğini anlattı. Sadece sancı dayayıp seni yormayacağız. İşte egzersizler sıcak su vs şekilde ilerleyeceğiz illaki zorlukları olacak dedi. Ama sen yinede pozitif düşün ve pilates topu yürüyüş gibi egzersizlerini yapmaya devam et kendi gelebilir dedi. Ben de çok heyecanlıyım ama hiç korkum yok çok şükür korkmakta istemiyorum hayırlısı neyse o olsun. Şuandan sonra hurma pilateste zıplama devaaaam 🫶🏼 Dualarınızı bekliyorum Allah hepimizi tek avazda kurtarsın