Mrysmg Bebeğimin çok gazı var hep gaz çıkarmada çok zorlanıyor uyumakta zorlanıyor uyurken ıkınıyor uykudan uyanıyor vs. Metsil gaz verdi doktor bebeğim 1 aylık günde 4 kez kullanmamı söyledi ama o şekilde faydası yok sanki sizin önerileriniz neler nasıl kullaniyorsunuz
Gamzeates Mrysmg metsil çok iyiydi oğluma kullanmıştım kızıma da kullanıcam allah nasip ederse kolay çıkarabiliyordu gazını
Mrysmg gamzosgamzos 15 er damla dediğiniz nasıl yani her seferinde tek seferde 15 damla mı yanlış mı anladım
2cocukannesiyimm Sab simplex gerçekten çok iyi, oğlumda kullanmıştım allah nasip ederse ikizler doğmadan da alacağım emziğine dammlatıp ağzına verıyodum emziği cuk cuk emip uyuyordu🫶🏻 Kiraz çekirdeği torbası alın mutlaka ısıtıp karnına koyun
Mrysmg 2cocukannesiyimm kiraz cekirdegi o kadar etkili mi ya her yerde duyuyorum. Corabi da varmis galiba corabini nereden bulurum dükkan olarak online degil
onurhan 2cocukannesiyimm nerden bulabilirim bende bunu ya çok merak ediyorum reflü yatağı aldım ama kiraz çekirdekli değil tek satılıyor mu bu torba
gamzosgamzos Mrysmg aynen her seferinde 15 damla ama benim bebegim cok asiri gazli mesela ilk benegimde 8 damla her seferinde yetiyordu
2cocukannesiyimm Mrysmg valla canım dükkan olarak ebebek bakabilirsin dicem hiç olmadı bazi eczaneler ama torbasıda işe yarıyo ayağına karnına heeryerine koyabılırsın almanlar çok kullanır kiraz çekirdeğini onla uyusun mis gibi
Mrysmg Gamzeates aynen faydasını bizde görüyoruz az cok simdi saatlerine de dikkat edicem günde 4 kez iyi mi
Fadmet Mrysmg metsili saati saatine vermeye çalışın bir de yanına ek olarak probiyotik damla kullanırsanız daha etkili olur
Mrysmg Fadmet faydasi olacaksa tabi kullanirim da doktor neden yazmıyor onu anlamadim yani gayette karni gaz dolu çocuğun
Fadmet Mrysmg probiyotik damlaları devlet karşılamıyor maalesef sizin özel olarak gidip almanız gerekiyor
Deletedmom_10 Mrysmg Sadece gaz damlası degıl de probiyotik damla Biogaia veya maflor başlayın daha çok fayda görürsünüz Elinizi ısıtıp zeytinyağ ile karnına ve ayak tabanına masaj yapın cok faydası oluyor
gamzosgamzos Mrysmg mestilin ne kadar kullanılması gerek hiç bilmiyorum canım o markayı hic kullanmadık
Mrysmg gamzosgamzos 1 damla veriyordum hep sabah 2 damla verdim ilk kez suan emdi hic ikinma felan yok bilemedim etkili mi acaba baya