Zeynep0607 Betusunbebisi asıl bebişler zarar görmesin die doğumda kesilen kordon eğer tam steril olmayan bir makasla kesilirse direk bebeğe geçen rahatsızlıklar olmasın die yapılıyor❤️❤️
Adamasali_12 Betusunbebisi ilk dozda kol ağrısı oldu bı kaç gün ama ikinci dozda hiç öyle ağrı olmadı rahat atlattık ☺️
seda2209 Betusunbebisi ben ilk dozu olduğumda iki üç gün kolum ağrıdı vücudum şişti ateşim çıktı bütün yan etkileri yaşadım sonra geçti ama 😂 yarın 2.dozu olucam baakalim inşallah öyle yan etki yaşamam daha
seda2209 Muge_K ben 25 haftalık oldum daha yeni. 1 ay önce ilkini yarın da 2.sini yaptırmam gerektiğini söylediler
seda2209 Muge_K bu arada korkmayın ben mesela yan etkilerini yaşadım ama bünyem çok hassas hamileliğim de çok zorlu geçiyor. Sizin öyle olmayabilir ☺️
Muge_K seda2209 oldum bugün hiç bir yan etki kol agrisi hissetmedim çok şükür 🙏 hiç korktuğum gibi değilmiş
Annesininportakali53 Betusunbebisi oldum salı günü hiç yan etkisi olmadı ağrı dahi olmadı 2. Dozu 1 ay sonra inşallah ondada birsey olmaz