Ftmnrcicek Neden gerginsiniz streslisiniz ki gebelik 40 haftalık bir süreçtir. 40dan sonra sabırsızlansanız anlarım ama daha zaten olağan bir vaktiniz var :)
-GeceYarisi- Ftmnrcicek ayy bende oyle bi okudummm ki dedim kesin haftalari geçti bitti hala dogurmadilar kiz anam daha var bi durun 41e kadar yolu varr sakinnn
maisiyah_345 -GeceYarisi- Ama öyle deme sen zamanlarda bir gün bile bir asır gibi geçiyor ya artık doğurmak istiyorlar ben hiç yaşamadım ama yakınlarımdan biliyorum zaten ağırlaşan vücut bi de belirtileri de olmayınca iyice stres yapıyorlar yaz günü ağır bir bedeni taşımak cidden Zor olmalı 🙈
Dilsahhh3 -GeceYarisi- -GeceYarisi- en ufak belirtisi yok gelmicek sanıyorum hiç agrı sızı kasılma 30dan sonra olur dedıler ama yok 😦 😅 gelmicek die
-GeceYarisi- maisiyah_345 35 haftaligim bende yalanci sanci hic bir sey yok doğru insan cok fazla ağırlaşıyor su halimde bile gun icinde ben bir doğuraydim deyip duruyorum demek istediğim zamani var demek ki az daha sabir bu kadar beklenilmis sonuçta
-GeceYarisi- Dilsahhh3 bende 35 haftaligim bende kasilma yalanci sanci falan hic biri yok bekleyin Allah’ın izniyle gelir
Karali Bende tam 39. Haftayi doldurdum ara ara yalanci sancilar geliyo ama henuz gelen yok etraf beni daha cok sabirsizlandiriyo hala dogurmadinmi diye artik dogurup ben dogurdum demek istiyorum☺☺
Karali Dilsahhh3 aminn rabbim kimseyi o darlikta birakmasin saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi insaallah
Dilsahhh3 -GeceYarisi- öle ya birde karnımın içi çok acıyor sağ üst tarafı dokunamıyorum bile artık sanırım yeri çok daraldı
maisiyah_345 -GeceYarisi- Rabbim hepimize sağlıklı vakitli güzel doğumlar yapmayı nasip etsin. Hamileliğin her bir günü çok Or o yüzden bol sabır diliyorum hepimize 🤲