Dorukkusumm Selamlar, Bi kaç kişi bildirmem gerek aşıların var bebeğin aşıları olacak yarın öbür gün dediler ama bilemedim sağlık ocağını bugün aradım ulaşamadım.. Bu konuda bilgisi olan varmı acaba.?
Tgb_123 Dorukkusumm tabi tabi bildirin 24. Hafta da aşılar var arada sizi tansiyon kilo için çağırıyorlar aile hekimizin sizden kan tahlilleri istiyo şu an kaç haftalıksınız
Bayancorek Dorukkusumm bildirin tabiki. Onlarda çağırıyorlar gerek aşı için, gerek ise tahlil vs. için. Faydalanın bence. Zararı olmaz, yararı olur.
sliya30 Dorukkusumm tabiki gebelik izlenimi yapıyorlar belli tarihlerde kalp atışını dinletiyorlar sonra tetenoz aşınız varsa yapıyorlar.. Çocuğun aşıları falan olacak şart yani ocak
11Merve Dorukkusumm ben 12. haftada bildirmiştim niye bekledin bu kadar dedi. Erken olmasında sakınca yok yani müsait bi zamanında git
nilsmomy Dorukkusumm kalp atışı duyduktan sonra bildirin bence de, aşı vs için arıyorlar. Benim haberim yoktu tesadüfen öğrendim gidip bildiriliyormuş 13. Haftamda gitmiştim 😂
emine_ylmz Dorukkusumm evet canım bildirmen lazım 2 tane aşı yapıyorlar ve komtrele bile çağırdılar beni eve sürekli arayıp nasıl olduğmu soruyor bana sende en kısa zamanda bı git bence
Bebekgeliyoorr Dorukkusumm Ben bildirdim ama beni ne aradılar ne sordular. Doktorum aşı zamanın geldi, şeker yüklemesi zamanın geldi diye söyledikçe sağlık ocağını arayıp ben bilgilendirdim 😂 Çok güvenmeyin yani bilgi verseniz bile doktorunuza aşı zamanlarını vs sorup öyle takip edin.
Deletedmom52620 Bildirmelisiniz ilk öğrendiğimde bildirdim düşük riskim olduğunu söyledim onlarda haber verirsiniz dedi .
Melisee Dorukkusumm Ben bildirmemiştim tahlil yaptırmaya gittiğimde sistemde görünmüş sanırım hemşirem aramıştı burdada takibini yapalım diye. Tetanoz aşısını falan söylemişti. Ayda bir yada 2ayda bir gidip kan veriyosunuz onlarında sisteminde görünüyo o sonuçları kendi kadın doğum doktorunuzada gösterince daha temiz sağlıklı oluyo hem bebişin kalbinide dinliyosunuz
Dorukkusumm Melisee sistem gözükmez büyük ihtimalle gibi geliyor cünkü gittiğim doktor klinik bugüne kadar hiç Bi gittiğim tahliller vs de labaratuva yollandıgı için düşmedi sisteme. Bildirmem daha sağlıklı olacak sanırım..