Hamile_anne27 Mamij_25 Hasan - Hüseyin Ahmet - Mehmet Salih - Hamza Mehmet - Mustafa Muhammed - Ensar
Gul47 Mamij_25 Talha ♡ Ubeydullah Ömer Asaf ♡ Ali kerem Hasan ♡Hüseyin Halil♡ibrahim Yakup♡Yusuf Yahya ♡zekeriya Isa♡Musa Muhammed Emin ♡mücahit Ebubekir ♡ osman Abdurrahman♡abdurrahim
glznrsl maisiyah_345 Samet isminin anlamı kimseye muhtaç olmayan demek anlamında bu sıfat yalnızca Allah’a mahsus olduğu için isim olarak koyulmasını uygun görmemiş peygamber efendimiz. . Sadece samet olarak konulmaz mış illa konulmak isteniliyorsa da en uygun ve güzeli abdulsamet abdulsamed olarak koymakmış. Benim de erkek çocuğum olacak Allah nasip ederse. İsim araştıryordum orda denk geldim. Çoğu yerde böyle geçiyor 😇
Hilalipk Benimde oğlum olucak hala bir isme karar veremedik ben Musab Muaz Selim İsimlerini beğeniyorum eşim Hamza Ebubekir isimlerini beğeniyor ☺️
Oylumbaska Mamij_25 Mustafa / Yavuz , Mustafa ismini çok ama çok seviyorum eşim istemedi diye koymadık ama göbek ismini Mustafa koymak istiyorum.
Oylumbaska Mamij_25 Mustafa / Yavuz , Mustafa ismini çok ama çok seviyorum eşim istemedi diye koymadık ama göbek ismini Mustafa koymak istiyorum.