Bayancorek nedime09 Fazlasıyla hareketli. Ama bu zamana özel değil tabi, hissetmeye başladığımdan beri durmuyor. Zaten hep hareketliydi maşallah.
Aslnrbl nedime09 bebekten bebege değişiyor canim sen bilirsin zaten bebişin huyunu her zaman nasil haraket ettigini benimkide usludur mesela aşırı bi haraket hali yoktur bastan beri boyle oldugu icin zaten ogluş boyle diyorum
sudeyl16 Benim günü gününe asla tutmuyor 2 gün önce iyidi şuan yine çok azaldı anlayamıyorum ama başından beri böyleyiz
Nurcantas65 33+5 çok hareketli 😅 başından beri öyle ama ))) şuan bile vuruyo kendini topluyo birakiyo 😂
Canpolat nedime09 Baştan beri çok fazla hareketli olan bebeğim şu sıralar özellikle kıpır kıpır acıtıyor artık vuruşları topluyor bir kenara bırakıyor titretiyor 😀 🙂
Gizemilhan nedime09 33+3 teyiz şuan ve maşallah başlayınca duramıyor. Acıtıyor da yani bazen nefesimi kesiyor.
Imaram3 nedime09 benimki de normalde sakin ama 34 e girdik gireli bişeyler oluyor içeride canım da acıyor artık çok büyüdü karnım çok sert. Bide bugün özel bölgeme baskı yaptı ara ara