Sumeyyeabdi HurremSultan 7 8 aydır korunmuyorduk cok ıstediğimiz için ağlamıştım testi pozitif görünce şimdide kızım olacağını öğrendim ❤
Aloneanqel HurremSultan ikisi de planlı oldu kızım da oğlum da. Kızım da ne hissettiysem aynını oğlumda da hissettim. Canımın içleri ♥️
Gamzeeeelim Oturdum ağladım nasiıl doğurcam diye ilk çocuk Sorumlulugum arttı o günden sonra kendimi değil hep bebişimi düşünür oldum 30 haftalık olduk bile rabbim isteyen herkese nasip etsin 😊🙏🙏🙏
girl_boy_annesi HurremSultan gerçekten öyle ama iyiki olmuş ya ben hiç üzülmedim bana kalsaydı kızım 10 yaşına gelene kadar istemiyordum 😂
Sumeyyeabdi HurremSultan evet canim cok duygulanıyor insan ’ya bir tane oğlum var cok istedik allahim verdi şükür ❤
Deletedmom83940 HurremSultan evet bir gün öncesinde regl olacağım dedim bizim niye çocuğumuz olmuyor sorun yoksa diye ağlamıştı
Kevserr42 HurremSultan kızımda tst yaptım pozitif gördüm sevinçten ağladım şuan 4 yaşında oğlumda ya tutarsa kafası ile tst yaptım silik çizgi çıktı modum düştü derken rahatsızlandım acile gittim kanda hamile olduğum çıktı ve şuan 2 yaşında olduk bile 3. Evladım da kanda hamile olduğum belli oldu tst yapmadım buda biraz fazla beklemedim ama bana gelen bir mucize oldu 🙂
HurremSultan Sevincceylan yaaa kayinvalideyle öğrenmek de bi acayip olmuş 🤭🤭 sağ salim kavuşun inşallah
Melikekader1 HurremSultan aynen çok şükür ama bebek düşünmeye başladığımız andan itibaren hamile kalmışım tek hatam çevremi dinlemek oldu çünkü bana hemen olmuyor deneyin 6 ay bir yıl yolu var demişlerdi doktora gidip muayene olduktan sonra ilk adetten sonraki korunmasız ilişkide hamile kalmışım 🫠
HurremSultan Ziynet4459 bende yapamadım supriz ya 😅 kocam da her seferinde sen niye bana supriz yapmıyorsun diyor hxnskzhxkxxc