smls19 Bu hafta oldu geçen haftalar da yoktu hapşırırken birden sağ kasığıma bıçak saplandı gibi oldu ve bir kaç gündür öyle hapşırırken gülerken öldürürken korkmaya başladım pazartesi görmeye gidicez ama aklım kaldı sizde de olur muydu kızlar??
Morkelebek26 smls19 evet oluyor özellikle ani şeylerde bıcak saplıyorlar sanki bi 3.5 dk sonra geçiyor 🤷
Deletedmom_11 smls19 canım şimdi benim sağ kaşığıma bir ağrı giriyor doktor randevum çok yakın tarihte ama bir endişelendim.Doktorun ne demişti acaba. Olmak bir süreç mi ilk hamilelik olunca insan bu ne diyip bir kalıyor
Meltem01-27 Bnde 13. Haftadan itibaren olmuştu hapşırırken özellikle kasığım çok batar birden hala da oluyor korkmayın 😊
didemakk Yatarken ya da farklı duruşlarda öksürme hapşurmada bende de inanılmaz bi kasık acısı oluyor ya kalkıp oturup öksürmeye çalışıyorum🤦♀️
Gamzeeee16 Aynı soruyu sormak için foruma girdim inan senden 1 gün fazlayım 15+5 içim rahatladı yazılanları görünce çarşamba randevum var
smls19 Gamzeeee16 ben şimdi 19+1 günlük gebeyim mesela hala oluyor ama çok normalmiş doktorum öyle demişti o haftadayken