SirinFerhat0 Hanımlar sorum olacak bu sene doğum yapan varmı?hangi doktor iyi memnun kalan varmı? Yanınızda refakatçi kalıyormuş? Eşinizi bırakıyorlar mi? Arada sizi görmesi için tek oda mı veriliyor nasıl bakılıyor merak ediyorum nasip olursa orayı düşünüyorum @ @
Kubra_miray_szr SirinFerhat0 bende elazigdayim eylül 1 de doğumun var şimdilik anadoluya gidiyorum pahalı olmuş ücret bende fethi sekine gitmek istiyorum ameliyat için acaba doktor bulabilirmiyim bun saatenn sonra ve hangi doktor iyi orada bilginiz varmi
SirinFerhat0 Kubra_miray_szr bende nasip olursa Fethi Sekini düşünüyorum ama hangi doktor iyi oranın ilgilisi nasıl eşimi bırakırlar mi arada ziyaret için tek odamı olacak bilmiyorum gitmeden araştırmak istiyorum bilgisi olan varsa bizimle paylaşırsa çok mutlu oluruz 😊
MirayAltun Henüz doğum yapmadım eylülde inşallah doğumum, ben de düşündüm bir ara orada doğumu, arkadaşım yaptı 1-1,5 ay kadar önce Necati beyde, doktorundan çok memnun kalmış fakat ebeler ve hemşireler konusunda çok sitem etti çok ilgisiz ve kabalarmış