karpuzz Gul47 bizimde öyle değerler vitamin kullandıkça düştü bu ay bıraktık hiçbir şey kullanmıyor eşim İsmi neydi acaba o dediğiniz şeyin
Gul47 karpuzz instigramda itimat bitkisel diye bakın orda sayfa çıkar bence kaçırmayın özellikle bu tür durumlarda çok etkili bitkileri Bi konuşun zaten eşinizin tahlillerine bakıp on göre kur yapiyor hafize hanım sizi onerdi derseniz çok ilgilenirler
karpuzz mucize_bebekk ama işte ne zaman başlanıyor ki o macun yA da ilaca biliyorum bi kapsül olanı bide macun olanı var ben ilk macun olanı alayım diye düşünmüştüm siz kullandınız mı
Miniktirtil karpuzz hyadyn diye bi ilaç tamamen takviye edici bitkisel bi ilaç bizede doktorumuz üç kutu vermişti çok şükür tek kutu bitince hamile kaldım inşallah sizde tez vakitte güzel haberler alırsınız 🤲
melekmommm tam1anneadayi iğneyi ilk defa duydum adı ne. Ne için verdi acaba doktor ? Bizimde ileri hareket düşük bir türlü yükselmiyor
tam1anneadayi melekmommm menopur diye bi iğneydi canim haftada 1 defaydı sanırım eşim gidip vurunuyordu sayıyı ve ileri hareketi düzeltmek için
tupbebekannesi522 karpuzz Ocak ayında aldım. Mayıs ayında hamile kaldım. Insragramda (nihalinbahcesi) sayfasından aldım. Ben hayıt macunu. Eşim ginseng macun kullandı.