Semra007 Merhaba.kesesi yavaş büyüyüpte sağlıkla bebeğini kucağına alabilen oldu mu acaba.olumlu olumsuz cevap verir misinz?
Semra007 Deletedmom8373 geç döllenme için adetin düzensiz olması gerekmez mi.bide sadece yumurtlama günü ilişki oldu sonrasında olmadı
Deletedmom8373 Semra007 Evet regli düzensizliği de etkileyebiliyor hormonal bozukluklar, stres, yorgunluk gibi faktörler etkileyebiliyor. Sperm hücresi 72 saat canlı kalabiliyor yani 72 saat sonra bişe tutunmuş olabiliyor bu da geç döllenmeye sebep oluyor.
Semra007 Deletedmom8373 inşallah böyle bir ihtimal vardır.Pazar günü kontrol var.bebeği göremezse kürtaj olacağım😔
Deletedmom8373 Semra007 beklemenizi ve bir kaç doktora daha görünmenizi tavsiye ederim. Geç döllenme sık yaşanan bir durum ilk gebeliğiniz mi
Semra007 Deletedmom8373 daha önce 7 haftalık kalbi durdu.sonrasında kimyasal oldu.bu üçüncü.ilk başta güzel ilerliyodu kesenin gelişimi.kahverengi lekelenme olunca doktora gittik kese bozulmaya başlamış vücut atmak istiyor dedi.4 günde 1 mm büyümüş.6+2 de 10 mmydi.iğne yapıldı.progestan alıyorum günde 3 kez.pazar günü de 7+3 oluyor.bi umut yine de görürm belki duyarım kalp atışını diyorum ama pek ihtimal yok gibi nasip artık😔
Deletedmom8373 Semra007 Umarım duyarsınız 🙏 Ama olur da ki inşallah olmaz duyamazsanız Tekrarlayan Gebelikten randevu alıp bir görünün. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Bütün dualarım sizinle 🙏
esra6338 Semra007 canım hangi sehirdesin acaba dr değiştirmeyi denedin mi? İnşallah bu sefer bebeğini görür kalp atışlarını duyarsın dualarım seninle 🤍
Semra007 esra6338 antalya canım.2 farklı doktor da kese şekli düzensiz demişti.inşallah çok teşekkür ederim canım🙏🏻