hasan__esra 39+5 agrim sancim yok hâla kızımın gelmeye niyeti yok.. aynı durumda olanlar varmi kızlar
minik_mucizemmmm hasan__esra bende 39+5 im hiç bi belirtim yok açılmam bile yok doktorum ayın 27’sine yatış yazdı o güne kadar ne olur bilmiyorum 😀
zamaneannesi hasan__esra ben bi tık çıtayı yükseltip 39+6 la beklemedeyim dün beni yokladı düzenli sancım çıktı sabahtan akşama sancı vardı doğuma gidiyorum diye heveslenip açılmam olmayınca geri gönderildim :( bugün taş gibiyim yine 🤦🏼♀️ Merakla beklemedeyim hala bende
hasan__esra Svcncmrnz hayir canım nst ye bağlıyor bakyir ağrı sancı yok diyor en fazla 41 e kadar beklerim yine doğmasaydın suni sancı vericez dedi
ortak 39+5 im bende. Dün gittim hastaneye çatı muayenesi de olmadı. Doğum zamanı bakıyoruz dediler. Hiç sancı ağrı yok
hasan__esra ortak bende de yok yalancı ağrı falan olmuyor hiç nasıl olcak bilmiyorum valla merakla bekliyorum
Svcncmrnz hasan__esra ben ilk gebelikte 39+2 alttan muayene olmuştum açıklık vardı ve suni ile doğuma aldılar sizi neden muayne etmediler acaba
Emine4 Ay keske 42 haftaya kadar gelmese saglikli olsunda suan 10+2 haftaligim ilk bebegimi 34 hafta doğdu suraya not düşmek istiyorum dua edin bu bebegimi saglikla gununde kucagimi almak nasip olsun 🤲🤲
hasan__esra Svcncmrnz valla birsey dedikleri yok bugün nst de ağrı çıktı daha doktora göstermedim sonucu birazdan gostercem bakalim ne dicek
Svcncmrnz hasan__esra hayırlı haberler alırız inşallah cnm biran önce kavuş bebeğine bu son ay zor Allah yardım etsin herkese
hasan__esra Svcncmrnz aminnn canım açıklık yoktu dün kontrol ettiler belimde hafif agri var henüz suni sancı zor mu oluyor zor olduğu söyleniyor
Svcncmrnz hasan__esra yani sonuçta sancı olmadan doguramazsn suni sancı da işlemi hızlandırıyor korkma ya hiç suni sancidan sonra doğum hemen geliyor ne durumdasin şuan da cnm
hasan__esra zamaneannesi bende de durumlar aynı canim dun hafif belimde vardı nst de ağrı çıkıyor kendim hissetmiyorum açılmada yoktu dün bende gönderildim bugün tık yok bekliyoruz bakalim
hasan__esra Svcncmrnz yok canım ne ağrı ne sancı hiç bisey yok açıklık olsaydık bi kaç santim belki suni sancı verelim diyebilirler di ama açıklıkta yok stres yaptım açılma varmi diye kontrol ederkende zor geçti benim için ona nasıl alışcm bilmiyom hic
Svcncmrnz hasan__esra evet o alttan muayene çok zor bende çok çekmiştim üç günde bir çağırıyorlar birde dört kişi tek tek bakıyor Meryem Ana otu koy suya