Minik_prenses Barlasinannesi hepsi aynı sanırım iç çamaşırı beyaz kullanacam ben sorun olmaz o kadar diye düşünüyorum
cgnduru Barlasinannesi üzerine sabahlik tarzı bir şey alabilirsin canım başka seçenek yok ya da onu evde giyip başka alacaksın
4cocukannesi Barlasinannesi ben lohusa pijaması almadım önden düğmeli pijama takımı aldım iç göstermiyor
Barlasinannesi Minik_prenses şu an denedim beyaz iç çamaşırda bile çok kötü duruyor yA sonuçta eniştem olacak abim olacak ben bunu nasıl kullanacağım
Minik_prenses Barlasinannesi ben tesettürlüyüm üzerinde uzun hırkası var Sizinkiler kısa mı belki üzerine ince bir hirca alabilirsin
cileklicookie Barlasinannesi ten rengi bile giyseniz orkid fan olacak asiri belli eder birde o durum vae kotu olmus
Barlasinannesi Btlsa TEN rengi giydim beyaz giydim yok kız çok sırıtıyor donum ben burdayım diyor ve en nefret ettiğim görüntü
Barlasinannesi 4cocukannesi ondan aldım iki takım bunu hastanede dediğiniz gibi hırka ile giyerim ince
La_le Barlasinannesi canım üzerine ince bı hırka al benimde öyleydi uzun kollu ince hırka aldım öyle kapattım
nnnaaz Pijamayı krem rengi aldım ama gecelik ve sabahlık gri aldım pijamanın üsttüne giyerim iç gözükmesin diye