AslanBebeginAnnesi Var mı aramızda benim kadar çok kilo alan kızlarrrr 😂 karnımı görenler 6 aylık değil 8 aylık zannediyor🥹😂😂 bir de fix soru ikiz gebelik mi😂 hayır ikiz değil deyince aaaaaaaa tepkisi …
cileklicookie AslanBebeginAnnesi aman arkadasim 30. Haftaa girdiğinde 19 kilo almisti bile 38e gelinceye dek toplamda 32 kilo aldi bünyeside bekarlikran beei kilo almaya musaitti ama dert etmeyin oda cok dert etti bebe simdi 3 aylik 27 kilosunu vermis bile geriside sporla diyetle elbet gider
snmhsnn AslanBebeginAnnesi milletin şu boş boş yorumları bitiriyor beni gerçekten bende 13-14 kilo ama istemsiz sebeplerden dolayı yemedim ama şiştim doğumdan sonra da gidecek ama millet ağzı torba değil ki yırtıp atasın gerçekten 3 ay sonra doğuracağız enerjimizi çekiyorlar o insanların yüzünü bile görüp enerjimi çekmelerine müsade etmiyorum edebildiğim kadar :)
Seraysss AslanBebeginAnnesi 31 haftalık oldum 2 kilo aldım ama herkezin vücüdu canım takma kimseyi kafana
Mavisperi AslanBebeginAnnesi selammmmmmm bende sizdennnnimmm ilk gebeligim 63 ile hamile kalıp 68 ile doğuran birisi olarak simdi bende kendime şaşırıyorum 12 kilo aldım 27 haftaligiz gören AA ne kadar agirlasmissin diyooo hiç umurumda değil saglimiz yerinde olsun gerisi boş göbek benim değil mi kimeeeeeneeeee😃😃
durumom2022 Haftaya giriyoruz yarın tam 63 le hamile kaldım 73 75 arası gidip geliyorum şuan son aylar daha çok alacaksın diyorlar napcaz bilmiyorum 😄