papatyannaa benimde tam tersi oldu yuzyilda dogumu yaptim ceyhun ates ile dr memnun kaldim ama hastane vasatti dogum sonrasi 3 gece kaldim kimse ilgilenmedi odalarimiz berbatti dus alamadık sicak su yokmus baska odyaa gectik tuvalete gideri bozukmus sabaha kadar kokudan duramadik
Kizim ilk geceden sonra emmek istemedi cok zorlandim kimse yardimci olmadi mama istedik var diye bize yanimiza aldirmadilar biz vermek zorunda degiliz gidip esiniz mama alsin dediler gece 3de pandemi esim polis izniyle mama alip geldi sicak su rica ettik biz hazirlayalim madem dediler tam 55 dk sonra mama geldi buz gibi… sabah 6 gibi kizim emmiyodu benimde siddetli bi omuz agrim basladi ayaga kalkamadim resmen omuzlarimi kesip atasim geldi, cagirdik hemşireleri hani yardimci olsunlar diye sutun yok ondan yoksa sutun guzel ola bebek yapisirdi dediler…sutum oyle geliyoduki elbise falan sirilsiksam olmustu oysaki ama kizimi tutturamadik meme ucun küçük esin gidip slikon gogus ucu alip gelsin dediler tekrar polis izniyle esim aldi gece saat 8 oldu dedik bunu bi kaynatir misiniz acava dezenfekte edelim paketten cikinca vallahi yapamayiz bizim oyle bi gorevimiz yok sonucta dediler. Oyle kullandim zor bela doktor geldi kizdi bunlami emziriyosun neden memeyi tutturmaya calismadin diye azarladi. Dedim boyle boyle tum gece ugrastik asla memeyi kavrayamiyor falan hemsirelere kizdi sozde ama nafile. Kizim 5 ay resmen slikonla emdi ona alistigi icin… biraktirana kadar imanim gevredi resmen.
Depend biz veriyoruz demislerdi vermediler bebek bezlerinden takin dediler oyle bi anlayis ve isleyis 3.500 anlasmistik fiyatlandirma birimi ile elimize kaşeli kagit vermisi 36. Haftada cikista 5.5 istediler iste şu parasi bu parasi bilmem ne esim de tamam diyip odemeye kakti ben carladim bu sefer siz 3.5 dediniz buyrun kagit burada diye hii tamam o zaman 3.5 odeyin cikin gidin dediler…