Nagos Merhaba kızlar ❤️ Kaçıncı haftanızda detaylı ultrason icin gittiniz yaklaşık kaç dakika sürüyor kısa bilgiler vermenizi rica edeceğim 😊
Gamze28 Nagos ben cuma gunu yaptırdım 20+2 de bildiğim kadarıylada 20 den sonra bakılması gerekiyor doktorun baglı ama benim ilk yarım saat surdu sonra sırtını donmesını bekledık omurgasınada bakmak ıcın yuruyus yaptım tatlı yedım dönmustu.
sudamlasi Nagos 20-24 haftalar arası yapılıyo 21 haftalıkken yaptırdım 40 dk sürmüştür. Gitmeden önce bişeyler ye ki bebeğin hareketli olsun doktor rahat gözlemlesin☺️
Dyg34 Nagos 20 24 haftaları yapılıyor doktorlar en uygun21 hfta öneriyor çogu karnın aç gitme yeter sonucta organlarını ınceleyecek hareketli çok olmasına gerek yok zaten inatçı degılse yuzunude görürsünüz benimki göstermedi naptıysak sakladı kızım ☺️
Gamze28 Nagos yuruyuste olması lazım rahatına düşkün bi bebekse cıkolata bıle fayda etmıo ben seker cıkolata yedım donmedı tatlı yedım yurus yaptım 40 dk sonra tekrar girdim dönmustu yuzustu yatıodu 😂
ZeynepEdaa Doktorum kesinlikle ekstradan tatli turu birsey yiyip gelme demişti.Ben meyve yiyip gittim.Ona rağmen yerinde durmadigi için bakamadi.sürekli döndüğü zaman inceleyemiyor doktorlar.Bebek sakin olursa organlarına bakabiliyorlar.Yüzden fotografini çekebilmem için 5 saniye sabit hic hareket etmemesi gerekiyor demişti mesela.Sonuç olarak hicbiseyine bakamadigi için 2 hafta sonraya randevu verdi.Gecen hafta gittik tatli turu hic tuketmedim ekstra . karnin tok gitmeni tavsiye ederim.hic sorunsuz çok usluydu en son gittigimizde.Sorun cikarmadi hamd olsun.Tatli stoğu falan yapma yani ☺
Gamze28 Nagos valla onlar bızden daha akıllı 😂 yemez sanırım ama dene çokta yorma kendını bun sefer yuzu donsun dıye beklersın 😂😂
Nagos Dyg34 ne bilim en son gittiğimizde küçücük du ne kadar büyüdü merak ediyorum bende inatci bi kız geliyor desene 😂😂