FatmaAkdemirErdoan Kızlar kısmetse bir iki haftadan Erzurum’a gidicem ve şu an 27 haftalığım yani yarısını da geçtim hamileliğin ikinci sezeryan olacak işinde iyi merhametli ilgili önerebileceğiniz bi doktor var mı Erzurum da 🙏🏻
Gcl23 FatmaAkdemirErdoan herkes buhara hastanesinde güldemet say hanımı ve hümeyra Çanakçıyı öneriyor.
Mervegncyy FatmaAkdemirErdoan Buharada Fatma Aydını oneriyorum kesinlikle her kontrolumde iyi ki diyorum
FatmaAkdemirErdoan Mervegncyy ilk gebeliğiniz mi sezeryan olacağı için tedirginim ikinci sezaryenim ilkindeni dikiş yerleri zorluyor beni açıkçası bi problem yaşamaktan korkuyorum o yüzden tabiki Allah’ın takdiri başımıza ne gelirse ama yine de tedbir alarak iyi bir doktor olmasını istiyorum 🙏🏻
Mervegncyy FatmaAkdemirErdoan evet benim ilk gebeliğim yani sezaryende nasildir fatma hanim bilmiyorum tabi ben genel olarak yaklaşımindan memnunum ama erzurumda tek ozel hastane oldugu icin cok cok ozel bi ilgi beklemeyin cunku cok hasta var yetisemiyorlar yine de buna sukur diyoruz artik