Mucizelermumkun Hanımlar ben 12. Haftama girmek üzereyim. Henüz yakın arkadaşım dışında kimseye söylemedik. Ailelerimize bu hafta sonu söylesek mi diyoruz ama eşimin ailesine söylemek konusunda geriliyorum. Sizler ne zaman söylediniz önerileriniz hikayeleriniz neler? Sizce ne zaman söylenmeli
mirage333 Mucizelermumkun yakın arkadaşa söyleyipte ailenize söylememeniz garip gercekten. Benimki tüp bebek oldugu icin testin yapildigi gün çogu akrabam ögrendi herkes merakla bekliyordu sonuc ne olacak diye zaten.
Sevensevilen Mucizelermumkun eşime idrar testini yaptığım an , aileme kan testi sonucu geldiği an, eşimin ailesine kalp atışını duyduğumuz zaman söyledim 😅 12 haftanız olmuş , artık ne zaman isterseniz paylaşabilirsiniz
Elifderin34 Mucizelermumkun ilk hamileliğimi hemen ailelere söyledim eşimin ailesi bütün sülaleyi arayıp aynı gün herkese haber vermiş o hamileliğimde dış gebelik oldu sağlıksz oldu ikinciye rica ettim kimseye denmesin diye öyle söyledim
Fatma-onal Mucizelermumkun ben testi yaptığım an çığlık attığım için eşime sürpriz yapamamıştım beraber öğrendik gecenin o saatinde annemi aradım bizimkiler öyle öğrendi eşim de annemleri şimdi arama sabah hastaneye gidelim öyle arayalım dedi onları da sabah ultrason kağıdıyla görüntülü aradık sonra duymayan kalmadı zaten 😂
Mucizelermumkun mirage333 aynen sizin test sonucunu sülalece beklemenize ben de garip yorumu yapabilirim ama saygı duyuyorum. Lütfen yargılamadan yanıt verebilir tecrübelerimizi fikrimizi ifade edebiliriz. Yorumunuzu doğru bulmadım.
mirage333 Mucizelermumkun sülalece demedim. Annem babam eşimin annesi babası, kendi abim eşi kardesim ve esimin abisi. Hepsine akraba deniyorya tek tek yazmam gerekli degildi diye dusundum. Adı uzerinde aile olduklari icin benim icin ilk duymasi gereken kisiler. Ortada yargilama yok ama olumsuz cevapları kaldiramiyorsanız yazmanızı dogru bulmadim bende
Pearl123 Eşime kan testi sonucunu öğrendiğimde, annem kardeşim ve teyzeme ilk doktor kontrolüne gittiğimde yani eşime söylediğimin ertesi günü ☺️ Sonra annem söyledi kendi çok yakınlarına ve babama ağzını tutamadığı için 😁 şuan 8+4 üz eşimin ailesine ve çok yakın iki yakın arkadaşıma söylemeyi düşünüyoruz ☺️
Merveclnk Mucizelermumkun ay ben hemen söyledim ya herkese 😀😀 ilk Bi kaç yakın arkima ve yakın aileme söyledim anneme tembihledim sadece sen bil diye herkese söylemiş maşallah sonra baktm öğrendiler yavaş yavaş eşimin ailesine söyledik herkes öğrendi kısacası 10 haftaligiz ama 8 9 haftada herkes ogrendi😀😀
mertveannesi2211 Merveclnk anneler hep öyle ya ilk gebeligimde anneme söyledim şimdilik kimseye söyleme diye ertesi gün teyzelerim dayilarimin eşleri halalarim hepsi hayırlı olsun diye aradı sonrasında boş gebelik olduğunu öğrenmiştim ikinciyi kalp atışını duymadan söylemedim 🙂🙂
Msfidash Mucizelermumkun ben ultrasonda gozukdugu andan soran her kese soyledim, aileme onun ailesine de hemen soyledim 🤲🤲🤲
mertveannesi2211 Mucizelermumkun ilk hamileligimde herkese söyledim o hamileliğim boş gebelik oldu ikinci hamilelikte kalp atışını duymadan kimseye soylememeyi tercih ettim test yaptıktan sonra eşime dahi söylemedim başlarda ama keseyi gördükten sonra söyledim dayanamadım kalp atışını duyduktan sonra da kendi ve eşimin ailesine söyledik biz
Annesininportakali53 Mucizelermumkun 3 aylik olunca yani 12 haftalikken söyledik halada korkuyorum nazara inanıyorum yani ailemiz olsa bile önceden boş gebelik yaşadığım için korku oluyor içimden ama Rabbım koruyor şuan 21 haftalik olcam allahin izniyle yani bence ilk 3 ayı atlattıysan söyleyebilirsin 🥰
Flyderndkk Mucizelermumkun eşime idrarda pozitifi görünce. Ailelere keseyi görünce söyledik. 2 tarafa da aynı anda söylemek bence daha doğru. Neden eşimin ailesinden saklayayım ki onların da torunu
Merveclnk mertveannesi2211 neden söyledin ben yakın çevreye söyleyecektim sadece diyorum e onlar da benim yakınım diyor ne dicen şimdi teyzemler dayimlar ya memleketten komşulara bile söylemişler 🤣 kıyamam size ah ah anlamıyorlar ki ❤️
Umran__37 Mucizelermumkun hamile oldugumu bebegim 1.5 aylik oldugunda ogrenmistim ogrenirken esim yanimdaydi kendi ailem ve esimin ailesi disinda 3 ay gecene kadar kimseye solemedik 3 aydan sonrada akrabalara soledik ☺️
Pelinakcn Mucizelermumkun ben evde test yapmıştım pozitifi görünce hemen o gün doktora gidip keseyi gördüm 🙏🏻 O gün söylemiştim hem kendi aileme hem eşimin ailesine. Söylememe nedeninizi bilemem tabi ama ben aileye çok düşkün biriyim o yüzden söylemeden duramazdım
Deletedmom8373 Ben bu sefer inat ettim doğurunca söyleyeceğim. 😂 Siz çocuk düşünüyorsunuz noldu diyenlere bile daha yok diyorum bizde 13. Haftaya gireceğiz. İlk hamileliliğimde daha çift çizgiyi gördüğümde herkese söylemiştim maalesef gelişmedi bebek diye bu sefer korkuma kaynanam annem babam bir arkadaşım ve eşim biliyor herkesi tembihledim hatta eşim soran herkese bebek yok diyor 😂
Canancndn Mucizelermumkun bende 12. Haftada aileme söyledim. Kimseye aldırış etmeyin. Hatta benimde arkadaşlarım biliyodu napalım yani bi konuda bişeye ihtiyacımız olduğunda birilerine danışmamız gerekiyo. Niye söylemediniz gibi tepkiler illaki olcaktır. Tesadüfen bizde eltimde hamileymiş onunki 8 haftalıktı(teyzenin gelini). Onlar en başta öğrenmiş bana aklınca laf soktu neden nasıl saklamışız. Siz bizden ne sebeple sakladıysanız bizde o yüzden söylemedik dedim cevap veremedi