Seydanuurr4 Kızlar 34 haftalık hamileyim erken doğum riskim var sürekli yatıyorum bugün ağrılarım arttı cocuk 5 10 dk bir toplanıp duruyor asagımda baskı belimde ağrı var var mı basına gelen sürekli toplanan
Menek16 Seydanuurr4 yeri daraldıgı için kendine uygun pozisyon arıyodur ondan toplanıyodur yürüdüğünüzde ve ya yön değiştirdiğinizde düzelecektir benim de öyle genel de baş geliş olunca vajina da baskı artar yani bende öyle oldu🍀
Semra41 Seydanuurr4 ben 31 haftalığım bunlar bende de oluyor 8 agustosta kontrolüm var sorucam doktoruma😊kasıklarımda agrı var baskı var…
enakcs Seydanuurr4 29 haftalığım uzun süredir benimki de toplanıyor sertleşiyor doktora sormadım ama ultrasonlarda hep iyi sağlıklı gibi şeyler diyor doktorum ☺️
Ezo59 @Seydanuurr4 canım benimde toplanıyor 34 haftadan beri. Ben kasılma sandım değilmiş nst de sancı çıkmadı çünkü. Aynı durum bendede var ilk hissettiğimde çok korkmuştum alıştım şuan
OzgeSyr_ Benmkıde aynı sağ tarafımla sol tarafm sivri göbek delıgım dumduz oluyo bası popusu nerde anlamadm 37. Deym de haftalardır oyle dönmüş dedi doktor ama bilmiyrm
Ezo59 @OzgeSyr_ bebek sertleşiyormu benimde bazen göbeğim dümdüz oluyor karnım yamuk yumuk bebeğe zararı varmı acaba 😒