drmeri bekarken oğlum olursa Ahmed Zeyd koyacağım derdim.. eşimi ikna edemedim Abdullah Zeyd koyuyoruz 🤔 Neyseki Zeyd hala elimde 🤷🏻♀️🤣
MeriHera balci kızım olursa Arya koyacağım diyordum ama o kadar patladı ki isim sıradanlaştı artık, şimdi kızımın adı BEGÜM olacak Allah’ın izniyle 💕
teachervera cutiebun Aklıma ne getirdin bak şimdi 😂aynı okulda çalıştığımız alp giray hoca vardı ne karizmatik de ismine de bayılırdm
-Papatya- balci ben hep tuana istedim hala hevesim var ama artık neva koymak istiyorum çünkü diğer ismi hiç sevmediğim akrabam koydu 🙄
minikkurabiyelerinannesi balci kendimi bildim bileli bi kızım olursa adını zeynep koyacağım diyordum ama çevrem de o kadar çok koyan oldu ki sanırım koyamayacagım 🥹 kendi kuzenlerim de var , eşimin kuzenlerin de var o yüzden isim benim için hayal de kaldı 😂
Sinemurey cileklicookie ben ilk dizide duydum daha önce hiç duymamıştım hala daha çevremde bilinip koyan yok o yüzden ben Efnan koydum anlamı da güzel diye
bir_pasa_annesi balci bekarken hatta nisanliyken eşinle konuştuk kız olursa Elif Ece erkek olursa Muhammed aşkın koyacaktık ama 3 düşük vs olunca isimlerden soguduk şimdi bir oğlum var adı Eyüp hasan ikinciye hamileyim oda erkek Yusuf Alp olacak inşallah
hunilimom balci 2. Kızıma hep Umay ada koymak istedim ama Umay anlamı ötürü dinimize uygun değildi vicdan azabı çekmek istemedim ilerde o yüzden değiştirdik AYBÜKE karar verdik
onurhan balci bekarken kızım olsa Hazal koyucam derdim hep evlendim hamile kaldim kızım olduğunu öğrendim elizan kesin ve kesin kararımdi 🤣 ama doğuma 2 hafta var Allah nasip ederse 💕asya karari verdik isimli tulum bile yaptırdım dönüş yok ama içime sindi 😁