Kader1202 Mssima Ben kullandım rahat ama olmasa da olurmuş yani evdeki yedek yastıklarla da idare edilebilir
benkosarim Mssima vallahi ben Amazon prime’dan aldım ertesi gün teslim ettiler hamile yastığı olmadan yatamıyorum o kadar güzel bir şey ki karın üstüne bile dönseniz altınızda yastık olduğu için hiç sizi zorlamıyor ayaklarınızı yukarıya koyabiliyorsunuz çok güzel bir şey bulandan Allah razı olsun ben 126 TL’ye almıştım kalınlığı konusunda da çok iyiyim yani ne çok ince ne çok kalın zaten inanın daha kalın olsa rahatsız eder. Ben çok tavsiye ediyorum öncesinde hiç uyuyamıyordum
Tugce3441 Mssima annem kendi yaptı bana evdekı artık kumaşlardan ve yünden Allah razı olsun çok güzel oluyor destek verıyor karnıma belime
Mssima Livan Ben normalde bile bacak arasına yastık yorgan sarıp uyuyorum.Boyle bi yastık oldugunu gorunce merak ettim cok rahat olur mu dıye😌😌
SunnyG Ben almıştım. İyi de olmuştu aslında, sırtıma be göbeğime destek yapıyordum. Ama çok para vermeye gerek yok, ben ikinci el aldım
Mssima benkosarim Sanırım benim için de iyi olacak almak.Ben de bakayım memnunsanız madem .Geceleri sürekli dogru pozısyonu aramaya calısıp uyuyamıyorum .
Sedaduru Mssima yüz üstü uyuduğum için erkenden aldım iyi ki de almışım normal zamanda bile kullanılır.Trendyoldan almıştım bu arada
Mssima Sedaduru Ben de sürekli bi eksiklik hissediyorum bi şeye yaslanmak ihtiyacı da duyuyorum Bel amelıyatı da olmuştum .
Beocrea Benim için aldığım en faydalı şey oldu kendisi. Ben ebebekten babyme markalı hamile yastığı almıştım. Gittiğim her yere taşıyorum. Zaten normalde de bacak arasına yastık koyup yatmayı seven biriydim tam benlik bişiymiş bu yastık. Normalde de kullanmaya devam ederim gibime geliyor 🙈