cahillesohbetikestim sema_altas55 ilk üç ay böyle geçer canım sonrasında yavaş yavaş geçer yani bizimki öyle oldu bebekten bebeğe değişir ama genelde böyle oluyor.
pusatmom35 sema_altas55 ilk 3 ay diyorlar bizimki de 2 ay 22 günlük iple çekiyorum artık gaz sancısı bizi bitirdi 🤦🏻♀️
Neseeli sema_altas55 yedikleri dikkat et canım emziriyorsan nohut kuru fasülye mercimek sebze yemekleri yoğurt süt karpuz yememelisin ilk 3 ay.. gazın çoğu anneden geçiyor..
Sltnemir sema_altas55 ilk 3 ay maalesef cnm emiyorsa gazı daha çok olurmuş birde her emzirmede muhakkak gazını çıkart uyuturken de gazını çıkart yoksa uyumuyorlar
Merveomer34 pusatmom35 bitiyor kuzum vücudunu yönetebildiği için rahat gaz çıkarıyor aslında gazı yine var oluyor
Deren12 24 günlüğüz 2 gün önce sap simplex gaz damlasına başladık rahatladı bebişim bundan önce doktor probiyotik maflor vermişti fayda almadık sanki hiç bununla rahatladı önceden hep bacaklarını topluyordu ıkınıyordu yavrum
Beysaa 2 ay 23 günlüğüz bebeğim gaz sancısı dan ağlama krizlerine giriyodu sab simplex aldım eczaneden çok iyi geldi şükür
Deren12 sema_altas55 20günlük oluyordu sanırsam bir rahatladı bir gaz çıkardı yavrum biz öyle sesli yapamayız gece uyutamıyordum arkadaslarım hep önerdi doktorda sadece vagırsak düzenleyici verdi diye vermicektim damla aslında ama hiç yaramadı sordum doktora bu damlayı olur deneyin deyince verdik
Pitircikk sema_altas55 3 ay deniyor ama biz oğlumda yaklaşık 5 ay çektik, sab simplex kurtarıcımız olmuştu. İlk kullanımda hemen etki etmeyebilir 4-5 gün sonra etki etmeye başlamıştı.