Merve0214 Kızlar bilen bilir ayın 8 ve 9 da yumurtlama görmüştüm dün test yaptım çıkmadı ama bugün iki tane yaptım ve silik çıktı bugün yumurtlamanin 14.gunu varımdır sizce 5 fk içinde cikti
EmineDefneGokce Merve0214 size diğer postunuzda demiştim hcg 14. Gün yükselmeye başlıyor diye hayırlı olsun 🥰 daha yeni yükselmeye başladığı için silik korkmayın
Merve0214 Normalde pazartesiydi dün test yaptım çıkmadı ama bugün yaptım silik çıktı emin olmak için yine yaptım ondada hemen çıktı yumurtlamamim 14.gunu bugün ama 2 gün yumurtlama gördüm 8 9 yumurtlamaydi 10 nundada çatlama olmustu
Esrauysal Hamilesin bence ya bende de silik çıkmıştı kan testi ver bakalım benımkıde 4 gün sonra belli etti kendini silik bi şekilde geç döllenme olmuş
Merve0214 Esrauysal ay insalah kuzum ya pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum hani birahane test yapıp emin olmak icin
Merve0214 Esrauysal bende çok heyecanlıyım aslında ama 6 ay önce bebeğimi kaybettim o yüzden çok heveslenmek ümitlenmek istemiyorum
Merve0214 Esrauysal teşekkür ederim canım bende bide 7 yılın özlemi var insallah bebeğim vardır sağ salim kavusurum