FiruzeAlagoz1207 Kızlar hemoroid sorunu icin genel cerrahide gittiğimizde doktor hemoroidimize bakıyor mu yoksa sadece ilaç krem falan verip gönderiyor mu bilgisi olan yazabilir mi 🤔
[silindi] Muayene dizlerinizi kirip öne dogru egilme ile gerceklestirilir normalde, karniniz buyukse kivrilamayacak durumdaysaniz hemoroidinizi sislik vb anlatirsaniz muayene de etmeyebilir cunku yapilacak pek bir sey yok hamileyken, ilacinizi yazar yollar
[silindi] Muayeneye ihtiyaciniz yok kisaca eczaneye gidin size hamileyken en cok yazilan kremi recete eder zaten kullanin hamileyken yapilacak bisey yok cunku😐
FiruzeAlagoz1207 Çok teşekkür ederim yani var da az var yemi çıktı dogumda artar diye korkuyorum şu anda 32. Haftamdayim 😕 [silindi]
[silindi] Senna20 FiruzeAlagoz1207 ben de kremin yaninda vazelin ile kantoronu karistirip krem haline getirip suruyorum. pek bir gerileme yok ama agrisi yok en azindan bir sekilde etki ediyordur😮💨
Senna20 FiruzeAlagoz1207 hayır hemoroid dışarda olduğu için üstüne sürdüm yedirdim her akşam yapiyordum.agri olursa sabah akşam yapiyordum 4 5 güne gecmisti