Karanfilhamide Merhaba kızlar bu gün kontrole gittim 34 haftalık hamıleyim kilosu 2 kilo çıktı bebeğin karın çevresi 2 hafta gerideymiş böyle olup sonradan düZelen var mı yada kaç kiloyla doğum yaptınız
Minik_prenses Karanfilhamide beslenme düzenine dikkat et bebek yakalar haftasını ama senin beslenmen çok önemli Benim bebeğim de bir hafta önden gidiyor
uraz_ve_annesi- Karanfilhamide benimkide 1 hafta geriden geliyormuş doktorum bol yoğurt yememiş protein ağırlıklı beslenmemi meyve sebze yememi söyledi ve kan sulandırıcı verdi haftaya tekrar randevum var inşallah toparlamış oluruz 34+6 da 2200 çıktı 33+5 uyumlu gözüküyor
Neseeli Karanfilhamide iki hafta ileriden veya geriden gelmesi normal canım üzülme. Muz kuruyemiş yoğurt süt tüket doğana kadar eşitlenir..
busey_42 Karanfilhamide benimde 35+5 de 2 kilo çıktı minyon olacak dedi inşallah alır bakalım 2 3 hafta var doğuma 🤲
Karanfilhamide Minik_prenses Aslında çok dikkat ediyorum ama bilmiyorum niye böyle oldu ilk oğlumda benimde 2 hafta önden gidiyordu bundada aynı şekilde besleniyorum
Karanfilhamide uraz_ve_annesi- ben sordum napabilirim kilo nasıl alır diye hiç bir şey demedi sadece vücudun bebeği beslemiyo olabilir dedi bu hafta dikkat etcem inşallah haftaya biraz toplamış olur
Neseeli 1Bayan hayır canım değiştirmiyor sordum doktoruma benimde 1 hafta öndeydi sonradan eşitlendi haftasıyla.
1Bayan Neseeli benim son adet tarihine göre 34 haftalık doktorda ultrasonda 32 haftalık çıkmıştı hangisine göre hareket edeceğimi Şaşırmıştım şimdi demek ki 34 haftalık mi olmuş oliyir