Vicibici Mrv_123_bg Öksürük , halsizlik, burun akıntısı hafif baş ağrısı😕 inşallah bişeyin yoktur canım sen yine de c vitamini iç
Derya_gumus Mrv_123_bg valla ben olmadim ama kurban bayramindan sonra cevremde bircok kisi oldu halada covid olanlar var ateş bas agrisi vucut agrisi sonra da baya akintili gribe ceviriyo Allah herkese şifa versin bu illetten kurtarsin bizi bi bitmedi
prvr Doğumuma 15 gün var bende covitin 3.günündeyim. Ateş titreme halsizlik kemik ağrısı ile başladı şuan halsizlik dışında Bi sıkıntım yok şükür ama ilk 2 gün çok ama çok zordu. Ne olur olmamaya dikkat edin
Mrv_123_bg prvr pozitif cikti benimde 15 Ağustos ta dogum olacak. İnşallah bebeklerimize bisey olmaz. Mucovit diye suda eriyen bi ilac verdi doktorum.
Derya_gumus Mrv_123_bg çok gecmis olsun:( stres yapmayin bu diger donemler gibi uzun surmuyor 4 yada 5 gun suruyor Allah şifa versin
Mrv_123_bg Derya_gumus bugun daha iyiyim cok şükür heralde hafif atlatacagim. Tek korkum bebege bisey olmasin🙏🏻
Rumeysabas Mrv_123_bg hiç bir belirtim olmamıştı seyahat için test vermiştim pozitif çıktı aşıda yaptırmamıştım inşallah sende hafif geçirirsin
demincek Mrv_123_bg Eklem ağrıları, bel ve sırt ağrısı, ates, ishal bas ağrısı çok kötüydü yaa umarım değilsinizdir
Semra41 Mrv_123_bg sonucunuz gelmedımı hala😔bnm aklıma hıc covıd olduğum gelmemıstı esım şüphelenınce gıttık ertesı günde evde havale gecırmısım avılde gözümü açmıştım…allah şifanızı versın covıdsenız ınsallah kolay atlatırsınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻