2prensesannesiiii Pilav yapıyordum soğuk su kattım şehriyeyle pirinç topaklaştı böyle ayırdım suyun içinde tahta kaşıkla Bence soğuk su içince kanımız pıhtılaşıyor olabilir 🤔 kafamda deli sorular 🥲😂🤦🏻♀️ Ama psikolojim nasıl bozuk
Sehrbnon122 2prensesannesiiii asit eğer yakıcı bi madde eriten bişey ise ve bizim vucudumuz da da asit baya varsa biz neden erimiyoruz qgqgqgagjw
Armess_loya 2prensesannesiiii https://media.tenor.com/images/3d6edd838ec049ff22778002eaf11981/tenor.gif?c=VjFfbWljcm9zb2Z0X3N3aWZ0a2V5X2FuZHJvaWQ https://media.tenor.com/images/3d6edd838ec049ff22778002eaf11981/tenor.gif?c=VjFfbWljcm9zb2Z0X3N3aWZ0a2V5X2FuZHJvaWQ Kanı pıhtılaştırır mı? eyyy soğuk su sen nelere kadirsin, Boğazı şişir Yemeği pişir Ateşi düşürür… velhasıl, soğuksu hikmetin büyük şüphem çoktur gidende bir bardak su içem içim yandı😁😁😁 Laaa ne demek gif açılmıyor laaa🤔😟🥺
Deletedmom73711 2prensesannesiiii Verdi valla😬 Ben pilavı hep soğuk suyla yaparım hiç topaklanmaz demek ki senin şehriyenin pıhtılaşması var benimkinin yok😂😍
2prensesannesiiii Deletedmom73711 hahhahahahah ya kahkaha attım yavaş yavaş katmadım suyu demek sindire sindire katmadım birden katınca ama ilk kez böyle oldu oha nasıl topaklaştı dedim düşündüm düşündüm dedim acaba düşüklerin sebebi bu mu soğuk su içiyorum pıhtılaştırıyor mu🤦🏻♀️😂🥲🥲 bakın ben deliriyorum siz devam edin😂🥴
Deletedmom73711 2prensesannesiiii Aşkım Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin❤️
HurremSultan 2prensesannesiiii kanım kızıma kaynıyor ısırmak istiyorum soğuk su içerim artık kanım soğusun diye xgsyxxjx
2prensesannesiiii Deletedmom73711 hahhahahahahhaahhahahah😂😂😂😂😂😂😂 isimleri bile hazır ama henüz vikvik yok
mylittlebabym Sen kafanı böyle şeylere yorma güzel kardeşim. Bırak biyokimyacılar düşünsün onu da artık.
2prensesannesiiii mylittlebabym hahhahaha😂😂😂😂 beni de türk doktorları düşünse ? Yalvar yakar test yaptırtıyorum ya 3 düşük başka doktora gittimde öyle araştırılacak diğeri olabilirliğini gördük deyip beni postaladı test için erken dedi gönderdi bende kendi kendime arıyorum beynimi yakıyorum böyle 😂
Sehrbnon122 2prensesannesiiii cevabını biliyorum ama inandırıcı degil hala midem yandığında reflü falan oldugunda aha asit yakıyor diyorum abdhehshs
2prensesannesiiii Sehrbnon122 ay normal gebeliğimde göğüs yanması mide yanması ekşimesi bulanması bir oldu tabi ben üşüttüğümü sanmıştı 3 gün uyuyamadım rahat rahat o nasıl asit beee neymiş nedeni sorunun 😵💫