Ipekcntrk @" ozgegms aaa üzülme kız . Senın normal kilosunda geri degil . Dün doktorum bana bol bol avakado ve fıstık ezmesi ye dedi . Ben muz ceviz ve kaşarı cok tuketmısrım
can9129 ozgegms canım vallah özel olarak birsey yapmiyorum hatta bu ay doğru dürüst beslenemedim kilo bile verdim alınca aliyorlar
nurcanqx Ipekcntrk normal ilerlediği için doğum tarihini bilmiyorum 😊 34 den sonra haftada 400 500 gram alıyor
can9129 BaLevLat34 maşallah canım çok iyi kilosu doktorun Bi doğum tarihi verdimi benim doktorum iri olunca haftasından önce doğum olur dedi
BaLevLat34 can9129 canım sezeryan olacagım için evet erken olacak 30 temmuzda kontrolüm var bakalım gün verir mi belli değil daha
Ipekcntrk BaLevLat34 masallah kilosu cok iyi Ağustos ortasında gelır muhtemelen . Ne yedin ne içtin 🧿🤭
BaLevLat34 Ipekcntrk Hiç dikkat etmiyorum canım inanki normal günlük hayatta ne yediysem devam öyle 😅
Ipekcntrk busey_42 hiç üzülme som haftalarda cok kilo alıyor bebekler benm haftaya randevum var cok iyi beslenmeye calsıyorum bakalm kaç kilo almış
Tugcebanu 32+2 de 2280 33+0da 2390 gramdı 10 gün önde gidiyor dedi dr bakalım 34de kaç oluruz insallah haftasına uyumlanır bir an önce 🤓😂