Ozlem1307 Benimki tüp bebek tedavisiyle oldu, tüp bebek doktorum istanbulda, ben ankarada yaşıyorum burda özel klinikte bi doktora gidiyorum. Burda gittiğim doktor bebe aspirini veriyordu ben de istanbuldaki doktorumu arayıp siz ne veriyorsunuz diye sordum iğne verdiklerini ama takipli olduğum doktora danışarak kullanmam gerektiğini söylediler ben de burdaki doktorumla konuştum hap yerine iğne kullansam sorun olur mu diye sorun olmaz dedi hatta gidip sağlık ocağında aile hekimine yazdırıp kullandım. Corona olup kan sulandırıcı kullanmayanların bebeklerinin gelişiminde 1 hafta falan gerilediğini duydum o yüzden riske atmak istemedim. Şu an bebeğimde gerilik falan yok çok şükür haftasıyla uyumlu gidiyor. Bence sen de takipli olduğun doktorunla konuş aile hekimine de yazdırıp alabilirsin. Öyle ucuz bi iğne değil yazdırmadan alma. Oksapar 4000 kullanmıştım ben. Bunların 6000 olanı da varmış sanırım ama neye göre onu ayarlıyorlar bilmiyorum doktorunla mutlaka konuşmalısın. Bi de hazır iğne kutudan çıkarıp direk vuruyorsun. Eğer daha önce kendine kullanmadıysan youtube da çok video var izleyip görebilirsin. (Ay çok konuştum :)) )