Mucizem_00 Hamilelik boyunca kullanılıyor mu bitti oldu benimde yarın doktoruma dicem de merak ettim hep kullnacakmyz
uraz_ve_annesi- Mucizem_00 bana doğuma kadar devam dedi doktorum bittikçe alıyorum zaten özel olduğu için yazdırmaya gerek olmuyor
ElifKumru Mucizem_00 bana 37.haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi sizde bi doktorunuza danışın isterseniz
Aysegul345 Mucizem_00 Bana doktorum 36dan sonra kasılmaların olması için kullanmamam gerektiğini söyledi
Kubra_miray_szr Mucizem_00 magnezyumu ne için kılamıyorsunuz bacak ağrıları için mi birde hangisi iyi
cileklicookie uraz_ve_annesi- magnormu devlet karşılıyor canim receteli daha uyguna geliyor onu eşim kullaniyoe cunku oradan biliyorum bende pek etki etmediginden doktorum bana magosit verdo onuda devlet karşılıyor 27de basladik kullanmaya doguma kadar devam.
Mucizem_00 Banada magnorm Du ama eczacı kalmadığı için enafol vermişti, yok hyr devlet karşılıyor onuda cnm
uraz_ve_annesi- cileklicookie en son 65 lira vermiştim bende özel sandım o zaman yazdırayım bari diğer gidişimde
Mucizem_00 Kubra_miray_szr hepsinin içeriği aynı, kramp falan içinmiş rhim jasılması erken dogumu önlüyomuş faln filan
motherofcats 20.haftadan beri kullanıyorum 28 olucam magnezyum diasporal kullanıyorum 184 liraydı ilaçlara zam gelince 200 lira oldu içinde de 20 tanecik var 🥲