Derya_gumus Merhaba benim doktorum bebeğimin 1 hafta önden gittigini soyleyerek böyle giderse normal doğum düşünemeyiz mecburen sezaryen olur dedi. Tam olarak 17 haftamın içindeyim sizce simdiden anlaşılırmı ne şekilde doğum yapacağım boyle bi durumla karşılaşan varmı acaba?
Deletedmom73711 Derya_gumus Çok erken, belki geri de düşebilir daha da ileri gidebilir veya haftasını yakalayabilir. Biz 30 haftadayız daha bizim bile belli değil
Happy-baby Derya_gumus zannetmem henüz bir şey söylemek için çok erken biz 33 haftalığız 2 hafta önden gittiğimiz halde henüz kararlaştırmadık
EzKrkcatkr Derya_gumus Saçmalamış doktorda ha, bazı doktorlarında işi gücü sezeryan, kes çıkar oh ne alâ memleket, uğraşmak istemiyorlar. Benim bebişte hep 2 hafta önden gidiyor bir kere demedi doktorum ve ebem sezeryan diye. Tavrını koy arkadaşım.
Derya_gumus Deletedmom73711 anladim tesekkur ederim bende doktorun soylediğine şaşırdığım için sormak istedim
Derya_gumus Happy-baby Happy-baby sizin iki hafta ve hala doktorunuz boyle birsey soylememis valla bende sasirdim acikcasi doktorun hemen dogum olayini sezaryen demesine sizlerden bilgi almak istedim tesekkur ederim