Ormanmeyveli Handecik 6 saat çok fazla hemen bebeğinizi uyandırın ağzını burnunu sıkın hafifçe üzerini bile çıkarabilirsiniz ortamın ısısı iyiyse emzirmeye başlayın emdikçe sütünüz gelir. Aç kalması hiç iyi değil kan şekeri düşer en azından mama verin
Gulcanozzz Handecik hastanede yardımcı olacak hiç mi bebek hemşiresi falan yok takip etmiyorlar mı emmesini vs
Aag06 Handecik valls ac birakma bi sekilde uyandir burnuyla ayagiyla vs oyna sık topugunu falan kulak arkasina su degdir bisey yap uyandir pes etme
Handecik Ormanmeyveli 2 saat önce hemşire tuttu memede emdi ben beceremedim sezeryanlıyım memede durmuyor şimdi hemşireye soyleyin ben
Gulusuguzell Handecik canim buyuk ihtimal sarilik 6 saat çok fazla farkindaysan bir kan aldirin benim ki şuan sarıliktan hastanede yatıyor
Gulcanozzz Handecik söyleyin hemşireye ilgilenmesi gerekiyor emmesini takip etmesi gerekiyor. İlk saatlerde biraz pasif olabiliyorlar mutlaka soymak lazım alt bakımı eliyle koluyla oynayın hemen gözünü açar açmaz koymayın memeye biraz açın uykusunu
Karakaya38 Handecik benimde bebegim uyanmazdı gözünü acar geri uyurdu doktorum topuguna vurmamı söyledi vurma şeklimizde şoyle anlatayım orta parmagınla baş parmagını birlestirip bisey fırlatırsın ya o şekilde
Minigin_annesi0 Handecik hâlâ hastanedeyseniz hemşirelerden yardım isteyin dikkat edin sarılık olmasın en geç 2 saate bir emzirilmesi lazım