cylnacelya35 Vajinanın dış kısmı Hani bacak bacaklarimiza bakan yerdeki sol taraftaki yer sanki tırnak ucuyla cimcik atar gibi hem yanma hemde cimcik atsr gibi etimi koparıyor ve sol bacak aram ağrıyor kemiğin olduğu yer böyle Bi durum yaşayan varmı
Ruyahilal cylnacelya35 24. Haftada ağdaya gitmiştim. Geldim banyomu yaptım biraz uyuyakalmışım. Uyandığımda ağrıyı farkettim. O gün bugündür o ağrı hep benimle 🤦🏼♀️ Pijamamı bile bi tarafı rahat giyiyorum diğer bacağımı oturmadan sokamıyorum. Üstelik artık vajinamın üstü bile acıyor 🥺 bana doktorum magnezyum yazmamıştı bazıları iyi geliyor diyordu. Yürüyüş biraz iyi geliyor sabit oturunca kalktığımda ağrı artıyor. Ama herşey yolunda yani bebişle ilgili bir sorun yaratmıyor sadece çekilecek çilemiz varmış canları sağolsun :)
cylnacelya35 Erva94 37+5 benim bebek makat gelişi ama neden bu ağrılar anlamadım heleki akıntım da var
Erva94 cylnacelya35 ben de 32 deyim dünden beri aynı saydıklarınızı yaşıyorum yoğun akıntı da var umarım geçer çok rahatsız ediyor
cylnacelya35 Erva94 ben ilk gebeligimde yaşamadım böyle sıkıntılar neden ikincisi böyle oldu anlamdım
cylnacelya35 Ruyahilal meselaa hangi bacağını rahatsız ediyor seni ağırıyan benm sol bacak iptal hep topallıyorum
cylnacelya35 Ruyahilal mesela çekiyormu bacağın yani topallıyormusun ben çok yürüş yapınca topalıyorum ve sabah yataktan kalkınca bacağım çekiyor sağ sola tutularak yürüyorum 5 saniyelik yere 2 dk da gidiyorum….
Ruyahilal cylnacelya35 evet ama yürüdükçe açılıyor.. gece bacağımın arasına koyduğum yastığı biraz yükselttim bir de yürüyüşleri artırdım faydasını gördüm. Bi de vücudumu yağlarken muhakkak oraya da yağ ile masaj yaptım elim yettiğince 🙄 He kesin çözüm var mı dersen yok… hala çekiyorum inşallah doğumdan sonra kalmaz.