Arslanyavrusu123 8günlük anneyim doktorum bir memeyı ver sonra diğerine gec dedi en son verdgnle tekrar basla dedi ben anlamadım simdi normalde bebeğim 15-20 dakıka memede duruyosa bunun 10dakikası bi memede kalanda diğerinde mi olmalı
Gulcanozzz Arslanyavrusu123 her emzirmede 15-20 dk bir göğüs 15-20 dk diğer göğüs emzirmek gerekiyor yani ortalama 30 dk her iki göğsü emmesi gerekir
Padfoot Arslanyavrusu123 ilk gelen süt daha sulu sıvı bir süt, çocuk emdikçe yağlı süt gelir. O yğzden toplam 20 dk emiyorsa biri 10 diğeri 10 dk olmalı
Deletedmom83940 Esrauysal görümcem de şey yapıyor bi kere sol göğsüyle emziriyorsa ikinciye sağ ile emziriyor öyle olmuyor mu 🙄
Gulcanozzz Deletedmom83940 her emzirmede aynı anda her iki göğse de aynı uyarı giderse süt artması daha iyi olur
cileklicookie Deletedmom83940 bende oyle yaptim önce sag mememi verdiysem ne kadar emiyorsa ellemedim geneldede memede uyuyan bi bebekti kizim zaten 2. Seferde sol mememk verdim hatta 22 ay bu sekilde devam ettim :)
Esrauysal Öyle yapanlar da çok bi emzirmede bi tarafıyla diğer emzirmede diğeriyle öyle yapamıyorum diyorsan böyle yap ama hep bir tarafına bindirme
EsraBaykara Ön süt son süte de dikkat edin. Son süte ulaşamazsa kilo alması zor olur. Bir meme boşalsın sonraki emzirmede diğer memeden başlayın. Deletedmom83940
EsraBaykara Deletedmom83940 ilk günler midesi kiraz kadar. Sonra ceviz sonra gitgide büyüyor 5.günden sonra. Memenin boşaldığını sessiz emdiğinden ve memenin yumuşadığından anlarsınız. Tabi birde çişli bez sayısı 5-6 olmalı en az.
Arslanyavrusu123 Padfoot ilk 10dakikadan sonra yaplı kısım gelirmiş ya göğüsten şimdi ben on birini on birini emzirirsem o yağlı kısımı almş oluyor mu bebek
Padfoot Arslanyavrusu123 o farketmez. Yeter ki iki göğsü de emsin. Ya da bi memeyi boşalttığın kadar pompayla vs diğer memeyi de boşalt
Arslanyavrusu123 Padfoot kusura bakmayın tecrübesizim bi sorum daha olcak memeden memeye geçerken gazını cıkarmam lazımmı
Padfoot Arslanyavrusu123 estağfurullah ben de tecrübesizim ama çok fazla eğitime katıldım. Danışmanların söylediğini söylüyorum. Gerek yok gaz çıkarmaya