Canankanat18 Hanımlar salı günü sezeryan için gün aldım çatım dar diye fakat makatta zorlanma falan hissetmedim ama bebek bugün fazlasıyla haraket etti ve makattan kan geldiğini gördüm evet makattan olduğuna eminim nedenini bilen veya başına gelen var mı
Fundatercuman Canankanat18 Hayatımda hiç hemoroid sorunu yaşamamış olmama rağmen hatta sadece hayatım boyunca 2 kez kabız olmama rağmen geçen hafta hemoroid çıktı bende. 36 haftalığım bu arada. Doktora sorduğumda bebeğin baskı yaptigini vesaire söyledi. Ki genelde gebelikte hemoroid çıkıyormuş zaten. Benden de kan geldi fakat bende oluşan hemoroid yarası makatin hemen girişinde dış taraftaydı ve ben bunu farkedebiliyordum. Ama bazıları makatın iç kısmında oluyormuş ve sen farketmesen de orda oluşuyor tuvalet ihtiyacin oldukça da kanama şeklinde kendini dışarı atabilir.. Ama ağrı ve acı yapar. Sende öyle bir sorun var mı acaba Ağrı gibi. Eğer varsa muhtemelen içte bı yara vardır diye tahmin ediyorum 🤢
Canankanat18 Fundatercuman hiç bir ağrı zorlanma yada kabızlık da yok ki arada kabız olurdum evet ama şuan öyle bişey yok
Canankanat18 smnrsmnr hemoroid ağrı yapar biliyorum ama benim herhangi bir ağrım makatta zorluğum yoktu ki