SeilErdoan Kızlar 13+5 haftalık hamileyim. Bebeğimin hareketlerini hisssetmek için sabırsızlanıyorum ne zaman hareketlerini hissedicemmm?
Kenanizm18 SeilErdoan 18/19 hafta gibi süreclerde kelebek ucuo gibi hissedersiniz. Net olarak 24 de felan başlıyor
AysegulAloluAcikgoz SeilErdoan 17. Hafta gibi pit pit hissetmeye basliyorsun arada ama 20. Haftaya kadarda hissetmemen normal 20 li haftalardan sonra netlesiyormuş harektler.
Mcmc Ben hissediyoeum kışır hallerini ama her dk hergün olmuyor. Sıkıştığında özellikle pozisyonuma bağlı. 2. Gebeliğim 15. Haftam
Cems34 Benim ilk gebeliğim 17+4 hala hissedemedim 😓😓😓 bende çok merak ediyorum inşaallah bir ab önce tekmelerini hissederim 😍
rfzsB Ben galiba 16 haftalık iken karnımın alt kısmında minnak bir hareketini hissetmiştim, öyle çığlık attım ki eşim çok korkmuştu, yanılmışsindir dedi ama kızım hareket etti,çok güzel bir duygu 😍😍😍
Yesimustafa 18 de hissetmeye başladım tariflerime göre doktor öyle dedi 21 haftaligim net hissediyorum
Elos 20. Haftada hissediyordum, acaba mı diyordum. Bi sabah karnımı seyrettim evet dışardan da görülüyordu kuzucuk :)