Kubrasimsek58 Bugün kontrolum vardı 24+6 gunluguz fakat bebegimin ķilosu 1 kilo 158 gram cikti doktorumda bunu çok buldu ve bana diyet önerdi yarın için detaylı ultrason günü verdi girmistim bidaha bakalım bu bebek çok iri tekrar bakalım dedi korkuyorum beni aydinlatirmisiniz
Derya Kubrasimsek58 gerçekten de haftasına göre baya ileride hatırlıyorum da o haftalarda 600 gramdı diyet verdiyse mutlaka uy 🌸
Ceremua Hayatım haftasına göre gerçekten ilerde bayağı ama korkma doktor gözetimindesin detaylına da bi gir bakalım hayırlısıyla doktor ona göre yönlendirecektir seni korkma geriden gelmediği sürece bi sıkıntı yok
Betul-14 Bence abartmış gibi geldi çünkü yanlış hatırlamıyorsam 26 27 haftalıkken bebeğim 1000 ile 980 gram arasındaydı normal bence 2 kilo değil yani sonuçta gelişimi iyiyse takma kimi bebek iri Oluyor
Ormanmeyveli Betul-14 Doktordan daha iyi biliyor olmazsınız demek ki incelenmesi gerekiyor bir şey olmaz demek yanlış
Kubrasimsek58 Betul-14 hayir canim normal olan bu haftalarda 500 600 700 gram benim kilosu çok fazlaymış haftamiza gore
Kubrasimsek58 Ormanmeyveli çikolata çok yiyordum canım çok istiyor çünkü ama hepsini yasakladı doktorum
Betul-14 Ormanmeyveli galiba okumada eksikliğiniz var ben anartmış gibi geldi dedim kendi doktorumun dediklerni söyledim doktordan iyi biliyorum ve birşey olmaz demedim yorum yapmak için yapmayın la havle
Betul-14 Deletedmom73711 sizin gibi insanlarıda rahatlatmak ve tavsiye vermek gerçekten yanlışmış bunuda görmüş olduk istediğiniz gibi panik olun gerçekten kimseye iyilik yaramıyo evet doktordan iyi biliyorum sizin gibi cahilce davranayım da bari belki analiırız
durumom2022 22+3 de 440 gr dedi bize. belki yanlış hesaplamıştır sizinkini bi ihtimal sonuçttekrar gitmenizde fayda var ona göre sizi yönlendirir diyetisyen şeker çıkarsa dahiliye kontrolü vs
Kubrasimsek58 durumom2022 bizimkide 1 ay önce 491 gramdi 1 ayda 600 gram almış oluyor yarın detaylı bakicak bakalim
duuyqquu Abur cubur, hamurişi, şekeri kesmekte fayda var. Protein ve sebze ağırlıklı beslenin. Şekeri meyvelerden karşılayın. İnşallah güzel sonucunuz gelir detaylıda 🙏🏻
Deleted4445656 Kubrasimsek58 ayıptır sorması neler tükettiniz nasıl beslendiniz 🙈 gerçekten baya ilerideymiş kilosu normalde en fazla 800-900 olur diye biliyorum benxe