yuksell07 Mart ayında sağ tüpte enfeksiyon yani hidroselpinks vardı laporoskopi alındı ama halen hamile kalabilirim sol tupum açık bir sıkıntıda yok o tarafta kafama takmıştım diyorum ama ille her ay başı olunca kafama takılıyor
Hilal_443 yuksell07 Benimde aynıydı sağ tüp kapalıydı şuan sol tüple hamileyim 😊 İnşallah sende hamile kalırsın
nazli5334 yuksell07 dış gebelik nedeniyle iç kanama geçirdim sol tüpü aldılar 3. Yılda gebe kaldım 13. Haftadayım
yuksell07 nazli5334 çok şükür 3 yılda olsa sonuç mutlu haber 🤲🏻çok şükür Rabbime artık pisikolojim alt üst oldu olmayınca heray o kırmızıları gördükçe 😔
Sshr35 Dış gebelik nedeniyle sağ tüpüm alındı ameliyatdan 3 aydan sonra muane olup doktor izniyle tekrar denemeye başladık ilk ay tuttu çok şükür şuan 29+2 olduk
yuksell07 Sshr35 bende enfeksyon vardı sağ tüp alındı ameliyattan sonraki ay iğne tedavisi oldum ama olmadı daha co ksitret oldum ben olmayınca doktorum normal yollarla dene 6-8 ay dedi ama 4 ay oldu olmadı halen 😔insallh tez vakitte benimde yüzüm güler
Sshr35 yuksell07 Stres yapma o zor günleri atlatmışın şükür allahın izniyle olur kafaya taktıkça gerçekten insan yıpranıyor allaha bırakın 💓
SibelBalciOz yuksell07 benim de dış gebelik nedeniyle sağ tüpüm alındı 2019da hamile kalamadığım için tüp bebek yaptırdık 28+3 oldum şuan
deletedmom43191 yuksell07 benim tek tarafım 2020 ocakta alındı 3 gebelik gecirdim 3 dogumum var hepsine kendiliğinden hamile kaldim
Ummuglsm1379 yuksell07 görümcemin tüplerinden biri alındı sonrasında 2 hamilelik gecirdi bir kızı bir oğlu oldu sapasağlamlar çok şükür dert etmeyin stres yaptıgınız için şuan olmuyor sadece